Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Angyal volt vagy csak képzelőd...

Angyal volt vagy csak képzelődtem?

Figyelt kérdés
Épp sétáltam a téren gondoltam is rá hogy bemegyek s templomba kicsit imádkozni erre egyszer csak láttam hogy szalad egy kb 4-5 év körüli kisfiu egyszercsak hasra esett a kezéből kiesett amit fogott kis üveget rögtön oda siettem aztán egyszercsak ott termett egy férfi de csak az arcára emlékszem és hogy fehérbe volt és mosolygott rám de nem szólalt meg aztán újra lenéztem a kisfiúra a férfi pedig hirtelen eltűnt a semmibe! Aztán jött a kisgyerek anyukája ez mi lehetett?
2014. júl. 8. 23:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
Angyalok nem léteznek.
2014. júl. 9. 00:21
 2/14 anonim ***** válasza:
Bameg, az ilyenek mint Te mit szednek? :D
2014. júl. 9. 08:19
 3/14 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy csak hívő emberek válaszát várom akik normális józan válaszokat tudnak adni nem pedig idétlen válaszokat amiknek , mert ha nem hiszel ebben akkor is van egy normális kifejezés módja annak közlésére.
2014. júl. 9. 09:54
 4/14 anonim ***** válasza:

"normális józan válaszokat tudnak adni" :D

Majd ha normális, józan leszel te is agyilag.

2014. júl. 9. 09:57
 5/14 anonim ***** válasza:
A leírásod kevés ahhoz, hogy egyértelműen el lehessen dönteni. Az angyalok tudtommal fényesek, szárnyasak...(fényképek is vannak róluk !) a te leírásod nem ilyen.
2014. júl. 9. 12:18
 6/14 anonim ***** válasza:

Angyalok - lévén nem léteznek - nincsenek fényképen.

Plusz a judeista eredetiben nincs szárnyuk, azt is csak a perzsa/babilóniai mitológiából lopták.

2014. júl. 9. 13:58
 7/14 anonim ***** válasza:

Más is lehetett, nem csak angyal.

Egy barátnőm apja gyerekként látott angyalt, az mentette meg (majdnem elütötte egy autó). Az fényes volt és magasabb, mint egy ember.

2014. júl. 9. 14:15
 8/14 anonim ***** válasza:

6-os a kérdező nem írta, hogy látott szárnyakat:)

Kedves kérdező nos mi csak olvassuk azt amit te láttál. Lehet az a férfi nem maradt ott és azt nem vetted észre. Az is lehet, hogy trollkodsz vagy napszúrást kaptál. Megtörténhet az is, hogy angyal, de ennek esélye még az ötös lottónak is sokkal nagyobb.

2014. júl. 9. 15:06
 9/14 anonim ***** válasza:

Hitben járunk ,nem látásban.

Lehet a képzelő erőd beindult ,és ott is láttál ,valakit ahol nem is volt.

2014. júl. 9. 16:18
 10/14 A kérdező kommentje:
Egy biztos, hogy Láttam! Úgy mint bárki mást de eltűnt nem elment hanem hirtelen nem volt sehol és a testére nem emlékszem csak a kedves szép mosolyra és hogy megsem szólalt ami elég fura azok után hogy én elkezdtem hebegni habogni neki!
2014. júl. 10. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!