Teisták! Hány százalékban hisztek Isten létezésében? (kb) Képesek lennétek-e ateistává, vagy agnosztikussá válni?
Én sokáig ateista voltam, egyrészt mert nem vagyok megkeresztelve, másrészt mert nem láttam értelmét a teizmusnak.
Aztán egyszer, 19 éves koromban volt egy látomásom, és beszéltem a Fénnyel. Ezt persze sokan marhaságnak tartják - egészségükre. Azóta nem hiszek, hanem TUDOM, hogy létezik, csak nem olyan, mint képzeltem, vagy mint ahogy egy vallásos személy általában kifejti. Nem is tartozom egyetlen vallási felekezethez sem. Bárki bármit mond is, vagy bármi történjék is, 100% biztos vagyok benne.
ilyen voltam mindidáig,hiszek az istenben,nem a bibliaiban,de én érzerm,hogy felettünk áll/nak.ezt az érzést eddig csak erősíteni tudták..amíg meg nem bizonyosodom az ellenkezőjével,nem leszek szkeptikus,mivel naggyából mindent tudok,mi miért történik.legalábbis logikusan látom..
tehát 100%-azaz meg vagyok győződve,hogy egy értelmes lény,vagy erő dobta le a földre a magokat..
ennél fogva soha nem vállhatok ateistává,ha személyesen érzem..
Ha fáj a fejem,nem mondhatom azt hogy nem fáj,mert érzem,nálam ez ilyen pofon egyszerű
"míg meg nem bizonyosodom az ellenkezőjével,nem leszek szkeptikus"
Dehát akkor mégsem hiszel 100%-osan! Ha fenntartod annak lehetőségét, hogy megbizonyosodhatsz az ellenkezőjéről.
kedves 31%-os!
Nem te vagy az aki mindenhova bemásolgatsz oldalas bibliai idézeteket?
Na, most legalább látom, hogy a saját szavaiddal is meg tudod fogalmazni a gondolataidat. Egyébként érdekes amit írtál. Én a bibliait nem nagyon értem, az ugyanazt jelenti, mint amit alá kommenteltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!