A buddhizmusnak melyik az az ága, amit hétköznapi ember is egyszerűen gyakorolhat?
Figyelt kérdés
Aki tudnak valamilyen információt mondani, hálás lennék.2014. júl. 8. 11:46
11/22 A kérdező kommentje:
Pendulum igazad van :) de még mindig nem kaptam választ ><
2014. júl. 8. 13:10
12/22 anonim válasza:
Olvasd el a 10-es választ, hátha segítek vele :D
"A buddhizmus a Sátán vallása, igaz ember nem gyakorolja, a buddhisták egytôl-egyik önimádó emberek, ha teheted kerüld el õket. Csak Jehova adhat üdvöséget."
igazából a vicc az, hogy a buddhizmus törekszik az egó lemondására, ergó nem lehetünk önimádóak :)
13/22 A kérdező kommentje:
10/11 Nagyon szépen köszönöm a válaszod :) igen engem a misztikum és az ezotéria világan vonz :) és persze Tibet úgy ahogy van. Köszönöm,hogy még kimerülten is ilyen hosszú választ adtál :)
2014. júl. 8. 13:15
14/22 Pendulum92 válasza:
Az ujjat összetéveszti a Holddal :)
15/22 Pendulum92 válasza:
Amúgy nem vagyok buddhista kedves gr.katy. Csupán nyitott elmével próbálok járni, keresni a Forrást, próbálok ránézni a Holdra.
16/22 anonim válasza:
Ha Pesten élsz, melegen ajánlom, hogy menj el Pressing Lajos előadásaira, mert nagyon jók.
17/22 anonim válasza:
Ha a misztikum érdekel, ajánlom a Jungdrung Bönt.
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az értelmes válaszokat :) <3
2014. júl. 8. 13:26
19/22 anonim válasza:
Mennyi eltévedt "juh" van....és egyik sem akar Isten szavára hallgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!