Mikor és hogyan fogadtad el Jézust megváltódnak?
Itt egy jó könyv, ha van kedvetek nézzétek meg:
Én 2004 nyarán,19 évesen, tértem meg, egy keresztény táborban. Az volt a 4. évem ott, előtte egyáltalán nem érdekelt Isten, nem hívő családban nőttem fel, és ha szóbakerült a kereszténység valahogy, akkor a reakció az volt: "hülyeség, nem érdemes vele foglalkozni", és mivel mindíg ezt hallottam én is így gondoltam. Szerettem/szeretek kosarazni, és egyik haverom elhívott egy kosárlabda táborba, ami amúgy egy keresztény tábor, ahol volt kosárlabda oktatás is, de ebből nekem csak a kosárlabda tudatosult, az meg hogy mit jelent az, hogy keresztény tábor, az csak ott derült ki számomra mit is jelent. Délelőtt Biblia óra, esti alkalom, ahol szintén Istenről beszélnek, esti szobai áhitatok. Ezekért nem voltam odáig, ki is hagytam volna őket szivesen, de a kosárlabda része tetszett a tábornak, és ezért a következő 3 évben már 2-2 hétre mentem. És Isten lassan munkálkodott bennem, a 3. évem után, miután hazamentem, megtaláltam dédimamám Bibliáját(101-éve nyomtatták), és el kezdtem azt olvasni, kiolvastam, és miközben olvastam, kezdtem rájönni arra, hogy nekem is szükségem volna Istenre, és hogy van velem valami probléma, és ez távol tart Istentől. Aztán a következő évben ismét elmentem abba a táborba, és ott a 2. héten összeáltak a dolgok, felismertem azt, hogy bűnös vagyok, és a bűneim elválasztanak engem Istentől, és a bűneim miatt a pokolra kell jutnom. DE azt is, hogy Isten annak ellenére szeret, hogy én bűnös vagyok, és Jézus azért jött el, hogy meghaljon hejettem, és halálával kifizesse a bűneim büntetését(mindenkiét), és nem csak meghalt, hanem fel is támadt, és kész megbocsájtani és örök életet adni mindenkinek, aki kéri Őt. Ekkor fogadtam el Jézus Krisztust mint megváltómat.
Röviden ez volna megtérésem története.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!