Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor és hogyan fogadtad el...

Mikor és hogyan fogadtad el Jézust megváltódnak?

Figyelt kérdés
A megtérésed története érdekelne.
2010. jan. 6. 19:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
71%
kb 2 éve. már 3. éve kábítóztam, és endszeresen "elrepültem" a messzeségbe, és sokszor elgondolkoztam, hogy egy 100000km/ órás sebességgel száguldó golyón vagyok. de honnan jött? hová megy? miért? sohasem voltam vallásos, a bibliát elavult könyvnek tartottam, de egy barátom hatására elkezdtem tanulmányozni a bibliát. mivel a felmerült kérdéseimre válaszokat kaptam a bibliából, elhittem, hogy az azé a Teremtőé, aki megalkotta a földet, és az embrert is. ezáltal Jézust is elfogadtam.
2010. jan. 6. 19:16
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
En meg csak most probalkozom, de nekem is hasonlo a tortenet.Nalam az a durva, hogy az egesz csaladom vallasos, ilyen suliba jartam, egesz geyrekkoromban ez vett korul, megsem erdekelt soha, sot egyenesen nyugnek tartottam.Aztan kikerultem a nagyvilagba, rossz tarsasag, kabitoszer, es eleg gazos dolgok, aztan panikbeteg lettem, depresszios, es akkor kezdtem el megint foglalkozni ezzel a dologgal.Es bar meg nagyon az elejen vagyok,de ugy tunik, hogy menni fog, pl azota tudatosan sokkal normalisabb eletet elek.Nem mondom, lehet sot biztos, h lesznek meg hullamvolgyek az eletemben, de en most mindent erre tettem fel.
2010. jan. 6. 19:31
 3/25 anonim ***** válasza:
61%
hullámvölgyek biztos lesznek, de "aki mindvégig kitart, az részesűl megmentésben" mondta Jézus. a történetet kihagytad. mi történt?
2010. jan. 6. 19:33
 4/25 anonim ***** válasza:
Elozo vok, meg annyit fuznek hozza, hogy igazabol pont a rossz dolgok kapcsan ertettem meg, hogy ez nem egy unalmas dolog, hanem pont hogy egy remenysugar, arra, hogy valtozzanak a dolgok.amugy abban biztos vagyok, h csak sajat erombol nem tudnek megvaltozni, annyit probaltam, de nem ment.Mostmar ertem, h pl templomba jarni sem egy szukseges rossz, hanem azert megyek oda, mert erdekel amirol beszelnek, de sztem ehhez vmilyen szinten fel kell noni, meg at kell elni par dolgot.Nem azt akarom ezzel mondani, hogy csak azok lehetnek jo keresztenyek, akik azelotti eletukben rosszak voltak, de talan ok-mivel ismerik a masik oldalt is, konnyebben aterzik a dolgokat, es jobban tudnak vagyni egy masmilyen eletre.
2010. jan. 6. 19:37
 5/25 anonim ***** válasza:
49%
hol hallottál arról, hogy volt előző életed? a templomban?
2010. jan. 6. 19:39
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs tortenete.Egyszeruen egy nap arra gondoltam, hogy azt akarom, h megvaltozzanak a dolgok, nem akarok tovabb igy elni, es arra gondoltam, h mivel annyi mindent kiprobaltam mar eletemben, miert ne adnek egy eselyt az Ur Jezusnak is?Akkor evek utan ujra elkezdtem imadkozni, es ugy tunik, meg is hallgat.Valami tenyleg megvaltozott.Peldaul mar kibirom, h ne kabitoszerezzek, ne igyak...persze ehhez a sajat erod is kell, de egyszer azt hallottam egy filmben, hogyha Istentol batorsagot vagy erot kersz, akkor helyzeteket ad neked, amiben megmutathatod, hogy eros vagy es bator.en mindig erre gondolok.
2010. jan. 6. 19:42
 7/25 anonim ***** válasza:
elozo elet alatt azt ertem, ahogy azelott eltem, mielott ugymond megtertem volna.
2010. jan. 6. 19:42
 8/25 anonim ***** válasza:
0%
megteres..nem jo szo.probalok ugy elni, ahogy Istennek tetszik.
2010. jan. 6. 19:43
 9/25 anonim ***** válasza:
aha. így már értem. valóban, ezt én is tapasztaltam, mármint hogy az ima az erő azonnali forrása. az alkohollal nekem is volt problémám. meg a szerencsejátékkal is. te milyen kábszert használtál?
2010. jan. 6. 19:44
 10/25 anonim ***** válasza:
és te honnan tudod azt, hogy Istennek mi tetszik? a bibliát olvasod?
2010. jan. 6. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!