Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan fogadtad be az Urat a...

Hogyan fogadtad be az Urat a szívedbe? Ha pünkösdi és/vagy karizmatus hívő vagy, akkor a megtérésednek a története érdekelne!

Figyelt kérdés
Kérlek, ha nem Neked szól a kérdés, akkor ne válaszolj. Köszönöm. Ha Neked szól, akkor a gyülekezeted nevét is szívesen fogadom. Érdekelne, hogy mennyi p-k egyház van Magyarországon.
2009. aug. 9. 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
A katolikus karizmatikusokat is ide sorolod?
2009. aug. 9. 12:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Mesélj! :-)
2009. aug. 9. 13:41
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
Nem annyira megtérésnek nevezném, mint inkább hitem elmélyülésének. A Katolikus Karizmatikus Megújulás kétnapos lelkigyakorlatán vettem részt Szombathelyen, ez adott alkalmat hitem elmélyitésére. Főleg az itt hallott tanúságtételek, illetve megtörtént esetek.Néhány eset egészen döbbenetes volt, habár a nem-hívők ezt is csak véletlennek neveznék.De Tardiff atya könyvei, illetve csodái is megragadtak.
2009. aug. 9. 16:42
 4/8 Lakatos István ***** válasza:
67%
Ismerőseim hívtak megtérni egy Budapest melletti kisvárosba. Sokáig nem mentem, aztán egyszer mégis, pedig jól meg voltam fázva. A pásztor imádkozott a betegekért. Meggyógyultam. Istentisztelet végén volt ima a megtérőkért. Megértem. Dátum: 1988.04.09.
2009. aug. 10. 10:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem mindig reagál a billentyűzetem, szóval karizmatikus-t akartam írni.
2009. aug. 10. 16:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Továbbra is várom a megtérések beszámolóit. :-)
2009. aug. 11. 00:30
 7/8 anonim ***** válasza:
66%

sziaka,

hát az én történetem kicsit hosszú lenne, igy nem irnám le részletesen, ha nem baj :D már kicsi koromban választott ki az Úr, mikor betegen fekve ágyamon imádkoztam és kerestem a választ a létezésemre...ez amugy elég érdekesen történt, még a nyelveken szolás is lekezdődött, de mivel anyukám azt mondta h ő nem érti h mit mondok, ezzel lezártam e nyelveken szólás fejezetet, hisz még akkor azt se tudtam h az micsoda...ojan 6éves lehettem, de nem vagyok már annyira biztos benne :)

Ezutáni életem elég különösen zajlott, valahogy mindig kilógtam a sorból, otthon is, suliban is, sikeres tanuló voltam, de valahogy mindig olyan üresnek érztem magam...nem hagyott nyugodni a kérdés, h miért is születtem stb...kezdtek álmaim lenni amelyek egymás után teljesedtek...aztán megismertem a sátánt...ez megint hosszú lenne, tehát nem megyek bele a részletekbe...de azt tudnod kell, h elkezdtem foglalkozni a fehér mágiával-miután otthagytam a katolikus egyházat- és a jóslással stb..csodálatos módon vezérelt engem az ÚR az Ő kiválasztott családjába, annyira hálás vagyok neki...ojan két évvel ezelőtt történt meg a teljes megtérésem...az Úr csodálatos...a férfiaktól ugyanúgy megvédett, most egy csodálatos férjem van, ugyan még nem tudja eldönteni h mmiben higgyjék de már kezdi befogadni az igazságot...az egytemen tértem meg, mivel egy szobát kaptam egy megtért testvérnővel, és mindig éjszakáig tartó beszélgetéseket folytattunk, ami mindkettőnket közelebb húzott az Atyához...

hát nem tudom mennyi gyülekezet van, de lehetne több is :) személy szerint Besztercrbányára járok gyülekezetbe...nagyon fantasztikus családot alkotunk, a pásztor is felkent, egyszerűen hálás vagyok az Úrnak h ennyi évi bolyongás után, elvezetett a válaszhoz: az élet értelme Isten, és az Ő akaratának megcselekvése még itt, a földön.. papa niki :D

2009. aug. 24. 12:50
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem minden lény tudatosan, vagy akaratlanul is járja a maga spirituális útját.

A tapasztalatok szerzése és az érzések, élmények megélése a cél.

Mindig hittem hogy valamiféle belső vagy, felső erő ami irányít.

Máig nem tudom megmondani hogy annak az istennek amiben én hiszek mi a neve.

(19 L)

2009. szept. 30. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!