Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények mi a véleményetek...

Keresztények mi a véleményetek az önkielégítésről?

Figyelt kérdés

És a házasság előtti szex?

Értelmes válaszokat szeretnék, és ne oltogassátok meg szidjátok egymást. Csak mert sok kérdésnél láttam ebben a témában hogy egyik leírja a véleményét a másik meg elhordja mindenfélének az előzőket.

2014. júl. 3. 23:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
67%

"Majmokból lettünk akkor hülyeség a biokémia cáfolja de lényegtelen"

Életedben nem tanultál ilyet az tisztán látszik :DDDDDDDDDD

Nagyjából már általánosban sem figyeltél oda biosz órán :DDDDD Ne nevettesd már ki magadat...

2014. júl. 10. 18:07
 32/62 anonim ***** válasza:
74%

"Jah és evolúció nem létezik okos ember ez ma már bizonyított tény"

Ezt azért ne nagyon hangoztasd, mert ez nagyon ciki :)))))

Az evolúció pillanatnyilag elég stabil biztos tény, a törzsfejlődés fája elég pontos, mi több elég sok faj faji rokonságát genetikusan és nyomon lehet követni.

Szóval ilyen hül*eséget nagyjából akkor mondhatnál ha kijelentenéd, hogy a föld körül forog az univerzum. Nagyon gáz...

2014. júl. 10. 18:10
 33/62 anonim ***** válasza:
16%
Nem létezik evolúció ez TÉNY . Nem én mondom tudósok akik okosabbak nálad. És ha te a majomból lettél az a te bajod. De én biztos nem .:) de mind1 . Egy valamit mondok nem akarok neked rosszat ,de térj meg és higyj Jézusban ,hogyő feltámadt mert ha hiszel benne üdvözülsz ha nem akkor pokol jön . ISten segítsen téged is és én imádkozni fogok érted.Imádkozok majd ,hogy te se földiesen élj. Változtass rajtad áll. Mert most még van lehetőséged ,de később nem lesz.! Én is próbálok változtatni .! Amúgy az önkielégítés tisztátalanság.
2014. júl. 10. 18:18
 34/62 anonim ***** válasza:
58%

Jézusom, nagyon súlyos vagy :DDDDDDDDDDDDDDD

OLVASSSSSSSS!!! Sokat! (tényleg)

2014. júl. 10. 18:19
 35/62 anonim ***** válasza:
0%
Jah és még röviden egy történet apa se volt hívő lese szarta Jéztust .ELNÉZÉST KÉREK EZÉRT.! Elment a hitgyülekezetbe és találkozott egy emberrel aki leült mellé és mondta neki ,hogy lefogom neked írni mi az ami távol tart téged az Úrtól. És eltűnt az ember .Majd apa párnappal később a kapott egy levelet és az az ember írt neki pedig apa megse mondta ,hogy katona és a címet se adta meg. És a levélbe ez volt. Az önkielégítéssel nem tud egyesülni Jézus. ÁMEN És ezek után hívő lett voltak olyan megtapasztalásai amit egy orvos se tudna megmondani vagy megmagyarázni mi volt az. Pl:Reggeli sorakozó volt apa szakasz vezető volt és ezért neki minden sorakozónál a sor elejeén kellet állni REGGEL. És ő azon a reggelen olvasta a bibliát és bent maradt a szobájába és kérdezte barátaitól nem kerestek engem? Nem kerestek mert te ott voltál. Na ezt ,hogym agyarázod meg ? Vagy ,hogy apának a barátja a katonaságba aki sose hitt Jézusban egyszercsak magától fújta a Bibliát kívülről ,belülről pedig sose olvasta. Volt még pár érdekes dolog de nem sorolom. A lényeg ,hogy a menny és a pokol valóság ne juss a rsoszabik helyre mert onnan SOHA TÖBBÉ nincs kiút!
2014. júl. 10. 18:23
 36/62 anonim ***** válasza:
100%

Jó. köszönöm a jótanácsot.

Te is fogadd meg az enyémet.

2014. júl. 10. 18:24
 37/62 anonim ***** válasza:
Én megfogadom. És olvasni fogok mert igazad van ebben a világban élünk és tudni illik pár dolgot :) De amúgy https://www.youtube.com/watch?v=Eivd0MYs63c ezt nézd meg vagy legalább is nézz bele hitetlen droggosok változtak meg.! csak nézz bele . Amúgy te mit hiszel mi van a halál után vagy legalább is mire számítasz? Ezt most komolyan kérdem!
2014. júl. 10. 18:27
 38/62 anonim ***** válasza:

Egy percig sem állítottam, hogy a hit nem változtat meg embereket! Ha erősen hiszel valamiben tudod valóságként érzékelni (rettentő régóta leírt jelenség, manapság önszuggessziónak is hívják, de persze más)

Az, hogy a hinduk, iszlám vallásúak ugyanígy képesek megváltoztatni az életüket a hitükkel, mi több ha erősen hisznek sport teljesítményben, vagy másban jól példázza, hogy a hit ereje létezik, de felette áll felekezeteknek.

Tömören: ismert jelenség, de nem jézus kell hozzá, bármiben hihetsz ha elég erősen teszed.

Én személy szerint biztos vagyok a túlvilág létében, a tudományos magyarázatára eddig két vetélkedő elmélet született, az egyik matemtikailag bizonyított (hologram elmélet) a részecske fizikában megfigyelt kvantum mozgás meg a másik (kvantum szintű információ felszabadulás kvázi: "lélek") viszont egyelőre bőven még csak elmélet.

Egyszóval miben hiszek? Nem hiszek, tudom, hogy van túlvilág, csak még nem tudom pontosan a jelenség okát. (hajlamos vagyok elfogadni a hologram elméletet, pár félév elméleti fizikával a hátam mögött nekem logikusnak hangzik de túlzás azt állítanom, hogy értem is :DDDDDDDDDDDDDD)

2014. júl. 10. 18:34
 39/62 A kérdező kommentje:
Ne csináljátok már megfulladok a röhögéstől! :'''''D
2014. júl. 10. 18:39
 40/62 A kérdező kommentje:

killix az evolúció nem azt mondja hogy a majmokból lettünk ha belőlük lettünk volna most nem lennének majmok, belegondoltál már ebbe? Az evolúció szerint a majmoknak és nekünk közös ősünk van. Tessék itt egy kép ami érthetően mutatja: [link]

És olvasd el ezt kérlek:

[link]

2014. júl. 10. 18:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!