Keresztények mi a véleményetek az önkielégítésről?
És a házasság előtti szex?
Értelmes válaszokat szeretnék, és ne oltogassátok meg szidjátok egymást. Csak mert sok kérdésnél láttam ebben a témában hogy egyik leírja a véleményét a másik meg elhordja mindenfélének az előzőket.
"Majmokból lettünk akkor hülyeség a biokémia cáfolja de lényegtelen"
Életedben nem tanultál ilyet az tisztán látszik :DDDDDDDDDD
Nagyjából már általánosban sem figyeltél oda biosz órán :DDDDD Ne nevettesd már ki magadat...
"Jah és evolúció nem létezik okos ember ez ma már bizonyított tény"
Ezt azért ne nagyon hangoztasd, mert ez nagyon ciki :)))))
Az evolúció pillanatnyilag elég stabil biztos tény, a törzsfejlődés fája elég pontos, mi több elég sok faj faji rokonságát genetikusan és nyomon lehet követni.
Szóval ilyen hül*eséget nagyjából akkor mondhatnál ha kijelentenéd, hogy a föld körül forog az univerzum. Nagyon gáz...
Jézusom, nagyon súlyos vagy :DDDDDDDDDDDDDDD
OLVASSSSSSSS!!! Sokat! (tényleg)
Jó. köszönöm a jótanácsot.
Te is fogadd meg az enyémet.
Egy percig sem állítottam, hogy a hit nem változtat meg embereket! Ha erősen hiszel valamiben tudod valóságként érzékelni (rettentő régóta leírt jelenség, manapság önszuggessziónak is hívják, de persze más)
Az, hogy a hinduk, iszlám vallásúak ugyanígy képesek megváltoztatni az életüket a hitükkel, mi több ha erősen hisznek sport teljesítményben, vagy másban jól példázza, hogy a hit ereje létezik, de felette áll felekezeteknek.
Tömören: ismert jelenség, de nem jézus kell hozzá, bármiben hihetsz ha elég erősen teszed.
Én személy szerint biztos vagyok a túlvilág létében, a tudományos magyarázatára eddig két vetélkedő elmélet született, az egyik matemtikailag bizonyított (hologram elmélet) a részecske fizikában megfigyelt kvantum mozgás meg a másik (kvantum szintű információ felszabadulás kvázi: "lélek") viszont egyelőre bőven még csak elmélet.
Egyszóval miben hiszek? Nem hiszek, tudom, hogy van túlvilág, csak még nem tudom pontosan a jelenség okát. (hajlamos vagyok elfogadni a hologram elméletet, pár félév elméleti fizikával a hátam mögött nekem logikusnak hangzik de túlzás azt állítanom, hogy értem is :DDDDDDDDDDDDDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!