Nem csalodtam. A kerdes logikailag ertelmezhetetlen.
Viszont felek h az Isten csalodik bennem.
Inkabb erre koncentralj
Milyen szánalmas az, aki nyavajog az állítólagos rossz élete miatt az interneten, tehát van miből netezni, más meg éhen hal, nem hogy netre, ételre sem futja. Pedig valószínűleg aki neten sajnáltatja magát, annak lenne kenyeret adni az lehetőnek, de az önimádattól sokan teljesen vakok.
Aki másnak segít, az magán segít. Mikor voltatok utoljára teljes szívből, bármilyen ellenszolgáltatás elvárása nélkül adakozóak?
Kedves utolsó: Az előtted szóló vagyok. Képletesen értettem "Azért nem adnak kenyeret a boltba." mondatomat, ezt így szokták mondani. Nem hallottad még?
"Mikor voltatok utoljára teljes szívből, bármilyen ellenszolgáltatás elvárása nélkül adakozóak?"
Most én kérdezek: Én segítsek a másikon? Volt rá példa. Amikor nekem kellett volna segítség, ki segített? SENKI!
"13 Az életemben egy jó pillanatom még nem volt"
Nem hiszem el, és az oka te vagy magad, hogy ilyet írsz.
Nem szánom én az ostobát,
kinek üres a mennyek boltja:
ki méltó látni a csodát
az a csodát magában hordja.
/ Babits Mihály
Istenben nem,de emberben igen /ez saját magamra is érvényes/.
Persze tudom, könnyű ráfogni mindent Istenre és ezzel megszabadulni a saját mocskunktól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!