Mi lehetett ez?
Csakhogy tudjàtok én most eléggé félek.Tisztàzzuk hogy én istenben hiszek,semmi közöm a sàtànhoz,nem is akarom hogy közöm legyen hozzà.Nos.Èn tegnap ùgy este hét körül az àgyamba feküdtem és eléggé elàlmosodtam ìgy gondoltam szunnyadok egyet.Màr aludtam volna el,mikor hallom hogy valaki a szoba ajtòba àll és azt mondja indulatosan hogy "Màr megint rajtad van?!A kùùùrva~" de nem tudta befejezni mert kipattant a szemem.És ami érdekes az az hogy mikor le volt csukva a szemem akkor làttam,vagy éreztem,nem is tudom,hogy jön felém valaki.Hosszù fekete haja volt,ezt tudom.De màst nem tudtam kivenni.És nem ùgy közeledett mint egy rendes ember normàlisan hanem felbőszülten.
Mi lehetett ez?És csakhogy tudjàtok mi volt rajtam:-Egy polò(csikos),a rövidnadràgom,ugye a fehérnemű(melltartò,bugyi) és egy nyaklànc amin egy fél angyalszàrny van.Azt soha sem veszem le.
Szòval mit akarhatott ez?És mire értette hogy még mindig rajtam van..?
Szervusz
Semmit nem akart hidd el.
Ha úgy gondolsz rá, mint egy rossz álomra, akkor azon a helyen tudod tartani a múlt emlékei között.
De ha ÁLLANDÓAN keresed a nemlétező belemagyarázást, hidd el, meg fogod találni, és lehetőséget adsz Sátánnak, hogy játszon veled, mint a cica az egérrel. Nm halottál még Sátán kísértéseiről? A Biblia azt írja róla, "jár, min t ordító oroszlán". Ne légy az áldozata.
Ha az ilyen sátáni támadásokra te is azt mondod mint Jézus "Távoz tőlem Sátán", akkor egy időre el is távozik. De csak egy időre.
A kérdés az „álomfejtés” kategóriába jobban illene, ennek semmi köze a sátánhoz. A te valódi, (isteni) kilétedhez azonban annál több. Mert ő az, aki olyan megjelenéssel, és azokkal a szavakkal, amelyekkel a leghatékonyabban elérheti éber tudatodat: "Màr megint rajtad van?! A kùùùrva~" a tudtodra akar adni valamit.
Talán jó lenne ha utánajárnál mihez ragaszkodsz – nem érzelmileg – a leginkább? Olyan dologra gondolok, amivel talán elérni akarsz valamit, de azon kívül semmi érzelmi kötődésed nincs hozzá.
Isteni kilétünk nem kedveli a bálványimádást, bálványimádás az is, ha szertelenül ragaszkodunk valamihez. Ebben az esetben lehetett valamely ruha darab vagy a nyaklánc a fél angyalszárnnyal.
Vedd ezt komolyan, ha valamilyen módon ráismersz, amúgy felejtsd el minél hamarabb.
Semmi jelentősége nincs ennek, nem kell megijedni, csak álmodtad.
Zárd is le gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!