Van valakinek ötlete, hogy ez mi lehetett? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szóval pár évvel ezelőtt gyakran jártam kórházba, mert az egyik rokonom nagyon rossz állapotban volt és őt látogattam. Több végső stádiumos beteg is volt a közelében, akik valahányszor beléptem a szobába, ugyanazt mondták, hogy velem mindig 3 fekete ruhás férfi jön és küldjem ki őket. Jelzem, hogy egyedül mentem, senki nem volt velem és olyan betegek is mondták ezt, akik nem is beszéltek egymással, szóval nem egymástól hallották, de mind ugyanezt mondta. Kb pár nap múlva mind meghaltak. Valakinek van ötlete, hogy ki lehetett az a 3 fekete ruhás férfi akit láttak mellettem? Angyalok, démonok, szellemek? És vajon miért mellettem látták őket, hozzám tartoznak? Előre is köszönöm a normális válaszokat.
Démonok. Sokan a haláluk előtt belelátnak a szellemvilágba. Sztálin pl. a testőreivel üvöltözött a halála előtt, hogy vigyék ki azokat a feketeruhásokat a szobájából akik érte mentek. A testőrei azt gondolták, hogy megőrült. A halál nem megsemmisülés, hanem a lélek elhagyja a testet. Nem mindegy, hogy kinek van joga az emberek lelkéhez az elköltözésükkor.
2014. máj. 27. 23:55
4/9 anonim válasza:
A Mennyben nincs sötétség, és bár nehéz vizualizálni, de ott teljes fekete szín sincs. Az angyalok fehérbe öltöznek.
2014. máj. 28. 00:05
5/9 anonim válasza:
Ha hiszel Istenben és van élő Isten kapcsolatod, szoktál imádkozni, egyebek, akkor azt gondolom lehetséges, hogy melléd rendelt örző angyalok... Ha ez előbbiek nem jellemzők rád, akkor szerintem itt az ideje hogy ezen változtass és keresdd a kapcsolatot Istennel. Szerintem színeken nincs talán értelme lovagolni, aképpen hogy kijelentsük nagy biztonsággal hogy ilyenformán a mennyben és/vagy egyáltalán a szellemvilágban mi lehetséges, vagy mi nem, noha szimbolikus jelentősége persze lehet, úgyhogy szerintem nem kell megijedni.
2014. máj. 28. 01:03
6/9 anonim válasza:
Pedig fontos a szín, mivel a fekete a világosság hiánya, így egyértelmű, hogy a feketébe nem azok borítják magukat a szellemlények közül, akik nincsenek híjján a fénynek.
2014. máj. 28. 06:52
7/9 anonim válasza:
Nem is tudom, hogy ki adja ki magát világosan ès kinek fontos a csillogás. Biztos a rèz... bagolynak.
Isten minek teremtett èjszakát? Isten nem a nap.
2014. máj. 28. 10:01
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Istenben hiszek, szoktam imádkozni is, bár templomba nem sűrűn megyek, szerintem a kettő nem függ össze. Ami azt illeti, engem is a fekete szín zavart össze, mert tudat alatt valami gonosz, negatív dologgal társítottam, de velem nem történt semmi rossz, szóval valószínűleg nem engem akartak bántani ezek a lények, ha egyáltalán bárkit akartak. Az egyik nénivel hosszabban tudtam beszélgetni erről, mondta, hogy ő is látja ezeket a lényeket, de mindig csak amikor én megyek és más lényeket nem látott soha, szóval ezért nem tudtam hová tenni. Ha azért jöttek, hogy elvigyék az élőket, miért csak mellettem voltak?
2014. máj. 28. 16:37
9/9 anonim válasza:
Azok kaszások voltak, az a furcsa hogy neked mi közöd a kaszásokhoz. Nem vagy okkultista? Nincs olyan képességed hogy az energiáiddal megtudsz ölni valakit?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!