Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus talán még ma is üzen?

Jézus talán még ma is üzen?

Figyelt kérdés

Nagyon kérek mindenkit,nézze meg ezt az oldalt,olvasson bele abba ami érdekli!Lehetséges hogy ez Jézus szava?Engem nagyon meggyőzött,és kérek mindenkit figyelmesen olvassa!Utána írjatok véleményt,de ne lepődjetek meg,olvassatok bele abba,amilyen téma titeket érdekel,és utána véleményezzétek csak!!Várom a véleményeket!!!

az oldal: [link]

Ezt a Jézust nagyon szeretem! ♥

2010. jan. 4. 20:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jézus senkinek sem egy médiumon keresztül fog válaszolni...
2010. jan. 7. 14:47
 12/17 A kérdező kommentje:
hanem a szívünkön keresztül,na de ha ezt valaki tisztábban hallja?Megosztja velünk??Attól még lehet Jézus szava,nem?
2010. jan. 8. 12:00
 13/17 anonim ***** válasza:

Úristen, el sem hiszem, hogy van, aki beveszi az ilyen ostoba provokatív fa*zságokat, mint ez a "blog"...

Tessék inkább tanulni, talán lesz valami társadalmilag hasznos munkád is. Talán.

2010. jan. 9. 22:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Isten nem csak médiumokon keresztül üzen, neked is üzen, csak nem halgatod meg!
2010. márc. 29. 19:15
 15/17 anonim ***** válasza:
igen, a szíveden keresztül, így is lehet fogalmazni. de ahhoz az kell, hogy benne éljen. Ami nem egy rossz dolog. sőőőt
2010. márc. 29. 19:26
 16/17 A kérdező kommentje:
én értem mit üzen,és azt vettem észre,hogy ezzel a bloggal tökéletes összhangban van az üzenete!
2010. márc. 29. 20:18
 17/17 jordan07 válasza:
Ja él most jelöltbe az iwiw-en. XD
2010. aug. 30. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!