Jézus talán még ma is üzen?
Nagyon kérek mindenkit,nézze meg ezt az oldalt,olvasson bele abba ami érdekli!Lehetséges hogy ez Jézus szava?Engem nagyon meggyőzött,és kérek mindenkit figyelmesen olvassa!Utána írjatok véleményt,de ne lepődjetek meg,olvassatok bele abba,amilyen téma titeket érdekel,és utána véleményezzétek csak!!Várom a véleményeket!!!
az oldal: [link]
Ezt a Jézust nagyon szeretem! ♥
"Ezt a Jézust" szereted nagyon, vagy magát Jézust?
Én nem tom jó-e de szerintem Isten a bibliát adta nekünk, azt olvasd el ha kíváncsi vagy valamire.
és az,hogy könyvet diktál az isten????
nem lehet tudni,lehet,hogy így üzen,mindenesetre akárki írja,nagyon okos,fejlett ember! :P
Nem azért, de ezt még meg kell jegyeznem: beleolvastam a blogba, de egy bejegyzésen megakadt a szemem:
"Mi a Hungary szó eredete?
Az itt lakó szláv népek adták ezt a nevet a honfoglalás után, "várlakó"-t jelent, ami az elszigeteltségre is utalt. Ez földvárakat jelentett."
Ez azért tömény marhaság !! lol
Egy csomó dilettáns meg még vakon tárgyalgatja ezt az amúgy is képtelen kijelentést, még több,merészebb hülyeségeket föltárogatva.
Ez egyrészt elárul valamit a blog készítőjéről, másrészt a blog olvasótáboráról, a jéghegy csúcsa pedig, h mindezt állítólagosan Jézus nevében. Nem találok szavakat, komolyan.
Nem olvastam el az oldalt, csak a "felvezetést".
Ott egyből fennakadtam a következőn: "Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok."
Miért pont 25-én?
Talán csak nem épp akkor, mert a medjugorje-i üzenetek is minden hónap 25-én érkeznek?
Nekem furcsa hogy így összepasszol a dátum...
Más szempontból meg:
Alapvetően tetszik, fantasztikusan jó a fantáziája az alkotónak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!