A krisnásoknak miért nincsen rendes munkájuk? Több kérdés lent?
Miért nem dolgoznak mint a többi ember? Nem a családos bejáró emberekre gondolok, anem akik a templomokban laknak.
Miért csak bhakták koldulnak az utcákon, a templom vezetők meg nem?
Miért utálják a kutyákat? Miért kiáltják ki rá hogy a legkoszosabb lény? Holott a vallásukban minden lélek ugyanolyan lélek, legyen az bármilyen testben.....
Szerintem nekik van rendes munkájuk. Önellátóak majdnem teljes mértékig, egészséges kajákat termelnek, kenyeret sütnek stb. Igazi értékeket teremtenek. Kedves emberek segítőkészek, jót akarnak ennek a világnak. Ők kiszálltak a mókuskerékből, ez furcsa lehet annak aki bent van a mókuskerékbe :)
Ilyet hogy a kutyára azt mondják hogy hogy a legkoszosabb lény.?? Nekem ez teljesen új, nem vág össze a szemléletükkel.
Bár felőlem mindenki azt mondhat amit akar, legyen az Budha, Krisna, Keresztény, Iszlám, vagy bármi. Én egyik valláshoz sem tartozom. Viszont teljes mértékben elfogadom azt hogy ki melyik vallást gyakorolja. Ha jó neki tegye azt :)
Én anno szerettem volna gyakaorolni a vallást, volt mikor pár napra be is költöztem a templomba. Adományokból élnek, az adók százalékaiból. Azt én is nagyra becsülöm hogy szoktak ételtt osztani, de sok minden ellent mond azzal amit prédikálnak.
A krisnások pl nem tartanak kutyát, mert a legkoszosabb lény a földön. Ezt az ottani bhakták mondták.
Én is voltam vega, és teljesen elvakultan hittem azt amit prédikálnak, de minél jobban megismertem őket annál jobban felnyílt a szemem.
A vallás azért mindig más, mint a hívők, vagy a hívők és papok közössége! Ezt úgy mondom, hogy nem vagyok krisnás, és hogy nekem is voltak már velük negatív tapasztalataim is. A Gíta szerintem az egyik legcsodálatosabb írás a világon. Saját véleményem alapján messze megelőzi a Bibliát.
Amúgy meg ha már egy ilyen kötekedős kérdés, azt nem tudja valaki, hogy igaz az, hogy nem hiszik el, hogy ember járt már a Holdon?
A kérdést nem szántam kötekedésnek, csak zavar pár dolog.
Ott vannak pl a tanító mesterek. Nem csinálnak mást csak prédikálnak, teljes mértékben kiszolgálják ha megy valamelyik templomba. Egyiket se láttam napokon keresztül sankírtanozni ( koldulni ) az utcán aszakadó esőben , hóban, vagy az ezer fokban.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!