Egyházi esküvőnél van arra mód, hogy ne az adott plébános vezesse a szertartást hanem másik plébánost kérjünk át ide arra az egy alkalomra? (Az nem megoldás, hogy mi megyünk oda. ) Ha igen akkor mi a módja? Püspöki engedéllyel pl?
Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 18:44
1/3 anonim válasza:
Szerintem csak a két pappal kell megbeszélned, de valami jó okod kell, hogy legyen rá, mert én biztos rossz néven venném és úgy érezném, hogy nem felelek meg az elvárásaidnak...
2/3 anonim válasza:
lehet, csak ne te menj el megmondani annak a plébánosnak h nem őt akarod hanem együtt menjetek azzal akik akartok
3/3 anonim válasza:
Lehet igen ha van valaki másik pap kiválasztva püspöki engedély dehogy kell hozzá. Egyszerüen meghivod vendégségbe a kiválasztot papot. Ilyen egyszerü üggyel nemkell a püspökségre rohanni. Nálunk a bucsura szoktak vendég papot hivni. akkor nemkedveled a falutokban levö papot ? Van ilyen bizony nálunk is volt egy pap aki a püspökségröl került hozzánk a püspök titkára volt bagyon nagyszájú kiabálos pap sose tudtam kiabál vagy beszél. gondolom a püspökségröl is nem a semmiért röpült ??? D Na a hiveknél benyalizta magát ez a papocska bevezette a templomba a gázfütést meg új ministréns ruhát varratót mondván a mi érdekünkbe cselekedik minden nekünk jó legyen. Tudod a minisztráns ruha is milyen csúnya ? közepébe a derekába gumi van na én fölnem venném azt a minisztránsruhát. Hála istennek 5 év után végre elhelyezte más városba ezt a papot a megyéspüspök ott jól megszivattál állitolag a fiatalok nem ö volt a kiskirály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!