A Jehova tanúk milyen célból állnak ki közterületre, látom vannak kiadványaik oda lehet menni és beszélgetni velük?
Utolsó válaszadó !
Amíg nem jön el Isten királysága addig is be kell tölteni az emberek szükségét ugye ? ezért szerintem hasznos a leves és a munka !
Szerintem a hajléktalan vagy rászoruló ember jobban örül egy zacskó pogácsának vagy levesnek mint egy kiadványnak amit osztogattok, ja és a kiadvány annyira értéktelen mert tele van révtanításokkal Isten királyságában biztos vagyok benne nem lesz ott.
Igen igen ,beteljesedik a prófécia.A Sátán a világosság angyalának adjaki magát,és a tanúk beis döltek neki.
ha vak vezet világtalant mind ketten a pokolban végzik.
Sok hitetö van a világban akik nam valják Jézust Istennek.
Ahogy akkor a főpapok elítélték ,ma is elitélnék de először a Jehova tanúi.Hiszen szemükben is káromlás ha valaki ember létére Istennek adja ki magaát.
Sajnos nagyon jó müködő a tévtanítás,több mint 7 millióan vannak ,Bibliával a kezükben kárhoznak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!