Tudnak erről a keresztény politikusok? Mi a véleményetek erről?
Keresztény politikusok válasza:
Ismerjük azt igehelyet. És a JT-k tudnak arról, hogy elferdített, meghamisított, álkereszténység felé húzó Szentírást használnak??
Máté6;24
Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν· ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει, ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει· οὐ δύνασθε θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ.
Senki sem szolgálhat két úrnak: vagy gyűlöli az egyiket, a másikat pedig szereti, vagy ragaszkodik az egyikhez, a másikat pedig megveti. Nem szolgálhattok az Istennek is, a Mammonnak is.
Németh Sándor válasza:
Most akkor mi van? Kinek van igaza?
Az idézet nem pont így van, de most mindegy, értem a lényeget.
Ez a jézusi mondat nem csak a politikusokra vonatkozik. A politika fontos dolog, és lehet keresztényien müvelni, az más kérdés, hogy általában nem ilyenek a politikusaink, de errõl nen a politika tehet, csak alkalmatlanok vannak benne.
1. te lehet hogy rabszolga vagy, nekem barátom és atyám az Úr.
2. az íge nem személyekről szól, hanem a két ellentétes akaraton van a hangsúly, amik kizárják egymást..
Kedves másofik
Nincsen szükség személyeskedésre. Nem keresztényi jellemvonás a stílusod. Nem Krisztus tanítása.
A bibliai idézet az általad idézett fordítás szerint IS igaz. De miért nem a kérdésre válaszoltál? Szerintem ha tényleg politikus vagy, nem tudod a Bibli válaszát. Különben megírtad volna :)
Vagy tévedek? Bár úgy lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!