Az ivarsejt donoráció bűn?
És ha nem akkor ugye lehet úgy hogy nem élek házasságban. Én ebben semmi bűnt, vagy kivetnivalót nem találok. De lehet hogy erről a Keresztény hit mást mond.
A válaszokat előre is köszi!
Ártasz valakinek vele?
NEM.
Innentől kezdve nem bűn,akinek nem tetszik annak meg középsőujj
Kedves 82%-os névtelen. Az igazságot arról, hogy mi bűn és mi nem bűn, nem arról állapítjuk meg, hogy ártunk-e vele valakinek vagy sem. Ha valaki mégis azt mondja, hogy így állapítjuk meg, közben a Bibliára mutogatva, az Ige ellenes.
Persze megállapodhatsz a te isteneddel arról, hogy az igazságot mostantól fogva így fogod megállapítani, de előre szólok, hogy én nem leszek annak az egyeségnek a része, sem a támogatója.
Továbbá: Nem mondtam, hogy bűn. Igazából nem tudom, csak azt mondtam, ami a Bibliában le van írva azt, ami a Biblia szerint jó és természetes.
A másik pedig: Honnan tudod azt, hogy én tudom-e vagy sem, mi az a ivarsejt donoráció, pontosabban donáció?
Nézd kedves kérdező, én mint mondtam nem tudom. Az első kérdésemre ha válaszolnál az jó lenne és akkor talán még tudnék segíteni...
Ha egészséges vagy és a párod is, akkor miért kellene műtéti beavatkozás? Ha pedig a házasság a probléma, a paráznaságról megvan a véleménye Istennek. Ha pedig valami betegség lenne a baj, akkor az ellen sem úgy kell tenni, hogy majd hívjuk a dokit... a Bibliában olvashatunk sok olyan asszonyról, akik nem voltak képesek arra, hogy teherbe essenek. Isten az, aki segített nekik akkor is és Isten az, aki segít a mai napokban is a különböző problémákban.
A Biblia nem mondja konkrétan, hogy ez bűn-e vagy sem, viszont ki lehet következtetni. Én pedig kikövetkeztettem neked. Nincs semmi, ami a műtét mellett szólna, még Jézus is megmondta világosan, hogy Ő a mi Doktorunk és nem más (Máté 23,10).
Kitudja, lehet Istennek az a terve, hogy meg akar téged ajándékozni egy csodálatos házassággal, sok áldással és gyerekkel.
Az ehhez hasonló műtéti beavatkozások pedig VÉLEMÉNYEM SZERINT, lázadó típusú dolgok. Lázadsz, ha neked nem jó az az életmód, amit Isten készített el az ember számára.
Isten villanyt és netet se adott Atilla!
Szóval csak nelázadozzál itt a moder hókusz-pókuszokkal.
Ja,és onnan tudom felmérni a tudományos képzettségedet hogy már olvastam nem egy kommentedet (kedvenceim az evolúció tárgyúak voltak) ahol úgy leégetted magadat mint a benzinnel meglocsolt szalmabábú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!