Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az ivarsejt donoráció bűn?

Az ivarsejt donoráció bűn?

Figyelt kérdés

És ha nem akkor ugye lehet úgy hogy nem élek házasságban. Én ebben semmi bűnt, vagy kivetnivalót nem találok. De lehet hogy erről a Keresztény hit mást mond.

A válaszokat előre is köszi!

2014. jún. 18. 20:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
40%

"Kitudja, lehet Istennek az a terve, hogy meg akar téged ajándékozni egy csodálatos házassággal, sok áldással és gyerekkel. "

És ha pont kérdező jár Isten tervei szerint?

2014. jún. 18. 22:50
 12/21 anonim ***** válasza:
35%

"a Bibliában olvashatunk sok olyan asszonyról, akik nem voltak képesek arra, hogy teherbe essenek. Isten az, aki segített nekik akkor is és Isten az, aki segít a mai napokban is a különböző problémákban."

Ja,ezt megerősítheti az a sok sok ezer Turner szindrómás nő aki a drágalátos tervezőtől csak egy X kromoszómmát kapott.(Ergó:meddő)

2014. jún. 18. 22:54
 13/21 A kérdező kommentje:
Akkor nem bűn?
2014. jún. 18. 23:06
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha fel tudod nevelni a gyereket, akkor nem. Bár keresni fogja a másik szülőt.
2014. jún. 18. 23:29
 15/21 anonim ***** válasza:
A házasságon kívüli szex szerinted bűn?
2014. jún. 18. 23:34
 16/21 anonim ***** válasza:
85%

A Bibliában nincs szó az ivarsejtről, nem is értem miért.

Én azt mondom nem bűn. Minden logikus gondolkodású ember egyetértene.

2014. jún. 19. 07:41
 17/21 anonim ***** válasza:
Én az Írás szerint gondolkodtam és szerintem meg bűn, de már meg sem merek szólalni...
2014. jún. 19. 11:14
 18/21 anonim ***** válasza:
60%
Az Írás nem ír az ivarsejt donációról, az pedig, hogy ki milyen írásból mire következtet, teljesen szubjektív, így felesleges következtetésekre véleményt alapozni ebben a helyzetben.Logikusan végiggondolva nem értem, hol van kivetnivaló ebben, ami bűnné tenné.
2014. jún. 19. 12:17
 19/21 anonim ***** válasza:

A szentírás nem ír arról hogy bűn lenne ez, vagy akár a vértranszfúzió vagy akár a bionikus szem. Sőt szó sem esik róla.

Aki viszont ebbe belemagyarázza hogy rossz attól megkérném hogy fejtse már ki!

Alap esetben bűnnek számít az ami árt másnak, ami árt magadnak.

2014. jún. 19. 12:58
 20/21 A kérdező kommentje:

Attila!

Nyugodtan válaszolj... Nem akartunk ennyire megijeszteni! :)

De végül sok embertől megkérdeztem és többen azt mondták bűn...tehát nem hinném hogy megpróbálom...

2014. jún. 30. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!