Akik magyarok és valamilyen magyarságtól 'idegen' vallásban hisznek, tőlük kérdeznék?
Figyelt kérdés
Szóval valakin magyar,de muszlim lesz. Nem érzitek úgy,vagy sosem éreztétek,hogy végülis ez a magyarságtól távolabb áll? Ez nem okozott 'gondot'?
Vagy pl akik asatrut gondolják 'jónak'?
(Én nem vagyok keresztény,sem semmi más,csak érdekelnek ezek a dolgok.)
2014. jún. 17. 20:41
11/13 anonim válasza:
Azért a kereszténységet is erőszakkal terjesztették el, irtották ki az előző vallásokat.
Ennyire magyar bármelyik vallás.
12/13 Pietrosol válasza:
Sziasztok!
# 10!
Leírnád ezeknek a magyar Isteneknek a nevét?
13/13 anonim válasza:
Ha valamiben hiszek, akkor azért mert azt tartom az élet nagy igazságának. Ezt pedig nem az alapján ítélem meg, hogy épp hogyan álltak a határok, milyen országok léteztek mikor megszülettem. A tudomány is távol áll a magyarságtól ennyi erővel, hisz a kultúránk része volt a tudomány elnyomása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!