Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Keresztények! Nagyon...

Kedves Keresztények! Nagyon fontos! Ilyenkor mit csinálnátok? Mit érdemes/nem érdemes ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

"A gyermeket(lányt) születésétől kezdve a keresztény hitre neveli az ember. Majd a gyerek kijelenti 13 évesen hogy nem akar tovább velük járni templomba, mert szerinte ez az egész marhaság, tündérmese, lehetetlen, és ő eleinte bármennyire is akart nem tudott hinni benne. Próbálja az ember magyarázni neki,hogy hogy van ez az egész meg minden, de a gyerek hallani sem akar róla. Kerek-perec kijelenti hogy nagyon szereti és tiszteli,őket(a szüleit) de nem akar tovább ilyesmiben részt venni, mert ez baromság."

Mit lehet ilyenkor tenni, mondani, hogy a gyerek visszakapja a hitét??

A normális válaszokat előre is köszönöm.

2014. jún. 17. 19:39
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Nekem már 8 évesen tetszettek a lányok. És onnantól csak egyre jobban.
2014. jún. 19. 10:12
 32/43 anonim ***** válasza:

Én is 10 éves koromban már huzigáltam bőszen :D

De már oviban is volt "ha te megmutatod a tiédet..." játékok, meg matatás a takaró alatt csendes pihenőben :DDD

2014. jún. 19. 10:17
 33/43 anonim ***** válasza:
Egyébként kérdező jól eltűnt. (megfutott?) Érdekelne pedig, hogy mi lesz a lánysorsa, tudta e hasznosítani amit ide írtunk, vagy "ha törik ha szakad hívő lesz" a lány?
2014. jún. 19. 10:18
 34/43 anonim ***** válasza:
0%

Dowd

Amikor válaszolsz olvastad már ezt a kiírást:

Ha választ írsz, tartsd be a következőket:

Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

2014. jún. 19. 16:19
 35/43 anonim ***** válasza:
ezt ugye másnak is kiírtad???
2014. jún. 19. 16:46
 36/43 anonim ***** válasza:
Piros kéz a modinak, mert szeretek veszélyesen élni.
2014. jún. 19. 18:54
 37/43 A kérdező kommentje:

Dowd!

Nem futamodtam meg! Éppen csak olvasgattam és emésztettem a válaszokat! Sőt egy üzenetet is kaptam valakitől ezzel kapcsolatban:

Azt kérte ne járjak templomba!

De én úgy döntöttem hogy vállalom a kockázatot és elmegyek minden vasárnap :)

2014. jún. 30. 19:24
 38/43 FCs ***** válasza:
35%

Kedves Kérdező!

Ha a hit valóban átjár téged és családodat, járj el nyugodtan a templomba. Nekem is 13 éves a leányom. Rendesen megharcolja a tini kort. Azt javaslom, amit Szt.Ágoston édesanyja tett. Imádkozz, kérj, és légy türelmes. Tudom, a türelem a legnehezebb. Nekem is, és még sokunknak. Ha kitartasz a hited mellett, és a gyermeked is ezt látják, előbb-utóbb megérinti őket az Úr szeretete, és akkor ismét együtt fogtok templomba járni.

A recept: ima, dicsőítés, böjt.

Szeretettel és Imákkal.

2014. júl. 13. 22:26
 39/43 FCs ***** válasza:
0%

Kedves Dowd!

Egy tanmese neked és a hasonló gondolkodásúaknak:

Egyszer három gyermek beszélgetett. Az egyik így szólt: Az én apám ismeri a polgármestert! Mire a második: Az én apám ismeri a miniszterelnököt! A harmadik csak ennyit szólt: Az én Apám ismeri Istent.

A szinapszisodra bízom az értelmezését :))

Szeretettel és imákkal a megtérésedért.

2014. júl. 13. 22:30
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel most mit is akartál mondani?

Mert leginkább semmit nem sikerült :)

2014. júl. 13. 22:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!