Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A lelkedet csak úgy adhatod...

A lelkedet csak úgy adhatod el, ha aláírsz egy szerződést, vagy akkor is, ha magadban meggondolatlanul pl azt mondod, hogy "ha megadsz nekem mindent amit akarok ezen a világon, akkor neked adom a lelkem"?

Figyelt kérdés
Hogy működik? Látható, vagy láthatatlan a szerződés.

2014. jún. 16. 20:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted mégis kinek kellene a Te lelked?
2014. jún. 16. 20:14
 2/11 A kérdező kommentje:
normális választ szeretnék kapni. Amúgy annak, akinek a tiéd.
2014. jún. 16. 20:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém se kell a kutyának. Normális választ adtam: nem tudod eladni a lelkedet, mert rajtad kívül senkinek sem kell az.
2014. jún. 16. 20:16
 4/11 anonim ***** válasza:
38%

Tényleg akarod tudni?

Elárulom neked,hogy talán már el is adtad.

Ha nem vagy Isten zászlaja alatt akkor a másik oldalon vagy,ez a két lehetőséged van,közép út nincs.

És van még egy rossz hírem a számodra,nem kaptál semmit érte cserébe.

vagy igen?

Ilyen egyszerű ez...

2014. jún. 16. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

"Ha nem vagy Isten zászlaja alatt akkor a másik oldalon vagy"

"Csak egy sith beszél végletekben".Meg különben is ez nem igaz.Számtalan vallási hovatartozás létezik, sőt, teljesen egyéni elképzelése is lehet valakinek.

2014. jún. 16. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem vagy Isten zászlaja alatt akkor a másik oldalon vagy,ez a két lehetőséged van,közép út nincs.

És van még egy rossz hírem a számodra,nem kaptál semmit érte cserébe.

Vagy igen?"

Pontosan ugyanannyit, mint Te, aki Isten zászlaja alatt vagy. Végeredményben mindkettőtöknek babonaalapú az életszemlélete...

2014. jún. 16. 21:55
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Mivel elutasítod Istent, ezért a sátáné vagy, ahogy az egész világ. Jézust elfogadva tudsz ezen változtatni, mivel ez nem erőszak, Isten annak segít, aki kéri, de nem önző és alantas módon, hanem tiszta szívvel. De mivel neked ő nem kell...

Bár az érdekelne, hogy ha a sátán segítségét akarod kérni, akkor hiszel benne és akkor te is tudod, hogy a halál csak a kezdet, onnan kezdődik az örökkévalóság, számodra nem Isten mellett. Tényleg ezt akarod?

2014. jún. 17. 09:33
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
Öncsonkítás nélkül nehéz lesz. (ezt csak úgy írtam, nem kell elhinni).
2014. jún. 17. 13:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Vér szükséges hozzá. Mármint a tied. De a mennyiségről ne kérdezz, nem vagyok jártas ebben. Csak régen mindent vér pecsételt meg.(Jézus áldozata, nászéjszaka, áldozatok, stb.)

Ezért gondolom itt is ez van.

2014. jún. 17. 15:04
 10/11 A kérdező kommentje:

4-es: akkor majd visszaveszem.

9-es: nem kötöttem vérszerződést, csak gondolatban kértem a segítségét(nem kifejezetten a sátánét, hanem bárkiét, aki tud segíteni).

2014. jún. 17. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!