Isten szerint bűn lenne ilyen maszkot hordani poénból néha napján? (keresztény vagyok és nem akarok bankot rabolni)
Figyelt kérdés
És bűn lenne hasonló képen bohóckodni benne, mint az alábbi videóban csinálja ez az ember egy másik maszkban?
http://www.youtube.com/watch?v=Amvx52YlUb0
2013. dec. 19. 11:42
1/13 anonim válasza:
Kérdezd meg Istent erről.
Amúgy meg igen, de mivel már úgyis a pokolba vagyunk, így nem számít
2/13 anonim válasza:
Nem lenne bűn. Csak számíts rá, hogy fel fogsz tűnni, a szemétkedő idiótáknak is.
3/13 anonim válasza:
Mi lenne a bűn egy darab műanyagban? Az ilyenek miatt gondolják az emberek, hogy a hívők gyámoltalan, málé szerencsétlenek, akiknek mindent meg kell magyarázni.
Miért gondolod, hogy ez bűn lenne? Mi benne a bűnös?
4/13 anonim válasza:
Én is keresztény vagyok, de nem venném fel semmiképpen.
5/13 Girgoy válasza:
Vallástól függetlenül aki ilyen maszkot felvesz, az nem teljesen normális. Előbb az ízlésén kellene javítani, aztán jöhetnének vallási kérdések szóba.
6/13 anonim válasza:
Nem lenne bűn, Isten szereti a hülyéket is!
7/13 Girgoy válasza:
Mellesleg a bűn tulajdonképpen betegség, nem egészséges lélek. Ilyen értelemben ez is bűn, még ha nem is a legnagyobb, mindenestre nem áért gyógyítani a pácienst. Nemcsak a rossz ízlés, helytelen értékrend lehetmögötte, hanem pl. a világ divatjainak majmolása is. Az igaz kereszténység mindig tart pár lépést távolságot a világtól, tehát ha valaki ilyen dolgokban nem szokja meg, hogy egy tisztább értékrend védelmében nemet mond a devianciára, az másban is hajlamosabb lehet a világot követni a keresztény értékek helyett. Tehát ilyen értelemben ez pedig inkább egy tünet, miszerint valakiben nem elég erős a világnak való ellentmondás képessége. Remélem, ezzel megfelelő választ adtam.
8/13 anonim válasza:
Én jobban átgondolnám helyetekben a bűn fogalmát. Mert a Biblia szerint a bűnös bűntetést érdemel. Ezek az emberek pedig nem érdemelnek bűntetést.
9/13 anonim válasza:
ha az a szándékod hogy másokat ezzel megnevettes az nem bűn, egészen addig amig valakinek rosszat nem csinálsz vele (pl a szivbajt hozod valakire hogy voltaképpen rajta nevessenek)
10/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszem Girgoy megválaszolta számomra a kérdést, köszönöm!
2013. dec. 19. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!