Sátán a bűneset után ki lett vetve a Mennyből?
Azt tudom,hogy még Jób idejében bemehetett de akkor már kegyvesztett volt.
inkább az érdekelne,hogy a bűneset után ki paterolta Isten onnan?
Bemehetett? Honnan veszed? És honnan mehetett be?
A bűneset előbb volt, mint Jób.
Hova paterolta volna Isten a bűneset után?
"Sátán a bűneset után ki lett vetve a Mennyből?"
Ki, a disznója.
Szerintem se a buneset utan.
Ugyanis job tortenete kesobb volt,es akkor meg Isten es az angyalok kozott jart.
a Jelenesek konyve irja,hogy miutan Jezus elkezdte az uralmat[nem megkapta,hanem el is kezdte],Haboru tort ki az egben,es Jezus legyozte satant es a demonait,es attol kezdve lettek onnan kivetve,ahova mar nincs visszajarasuk.
Ez a profeciakat tekintve 1914-ben tortent meg.
Nem Isten paterolta ki,hanem az O engedelyevel,de atadta a fianak ezt a feladatot.
Először is köszönöm a komoly válaszokat!:)
És most van itt pár dolog amit nem értek.
Meg történik a bűneset Ádám és Éva megcsinálja a pontot. Isten őket kiteszi az Édenből,Sátánt nem a Mennyből?
Kegyvesztett lesz az biztos.
Jób idejében azt olvassuk,hogy még van bejárata a Mennybe,tehát kegyvesztett de még jöhet mehet kedve szerint sőt még Istennel is beszél.
Megszületik Jézus,meghal föl megy a mennybe elfoglalja a trónt és...?!?!
Nna itt kezdődik a probléma mert tudtommal Jézus Mennybenémetele után rögtön azzal kezd,hogy rendet rak a Mennybe.
1914???
Erről nem tudok,mi is történik akkor???
Sátánnak akkorára már réges rég a földön kellene lennie,hisz Jézus halálától egész 1914-ig akárhogy számolom eltelt szinte 2000 év.
Ezt megmagyarázná valaki?
Jézus még ember volt, amikor azt mondta, hogy látta a sátánt levettetni. Ez NEM 1914ben történt. Aki ezt tanítja, az nem ismeri a Bibliát, csupán egy ostoba és hazug tanítást ismételget.
18 Jézus erre így felelt:
„Láttam a Sátán bukását, ahogy a Mennyből lezuhant,
mint a villám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!