Melyik protestans egyhaz a legelfogadobb a homoszexualitassal szemben?
Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 18:12
1/4 anonim válasza:
Én református vagyok, de a gyülekezetben még egyszer se jöttek szóba a homoszexuálisok. Nem utáljuk őket, nem dicsérjük őket, egyszerűen a legkisebb gondunk is nagyobb ennél.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem egyetlen felekezetek sincs joga elítélni bárkit is azért, amilyen hajlamai vannak, főként ha tisztában van azzal, és szeretne rajta változtatni. Ugyanakkor minden felekezetben vannak olyan emberek, akik sajnos nem az küzdő embert látják a másikban, hanem azonosítják őt a hajlamaival és cselekedeteivel. Ha szerencséd van akkor nem velük futsz össze...
Üdv. Péter
3/4 anonim válasza:
A megtérő homoszexuálisokat mindenhol elfogadják, sőt, azokat még Isten is elfogadja. A meg nem térőket azonban bárki fogadja be, Isten akkor sem fogja.
4/4 Szeressük egymást válasza:
Amelyik egyház elfogadja a homoszexualitást az aposztata.
A szeretet nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal. Annak örül, amikor elhagyja az ember a bűnöket, és megtér az élő Istenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!