Gyermekkori, kisbabakori szexualitást hogyan kezelitek családon belül?
Így van, ahogy az első írja.
Csak az aszexuális varázslók és lelkibetegek marhák téveszméje, hogy bűn.
Eszedbe ne jusson, ezzel iszonyatos károkat okoznál a fejlődésében!
"még nem tud beszélni"
Jézusom! Még nem tud beszélni, de te el akarod neki magyarázni, hogy amit tesz, az bűn?
Természetes dolog, hogy játszik magával, felfedezi a testét. Ez ilyen kisgyermekkorban is előfordulhat.
Pici baba, gondolod tisztában van ő egyáltalán a jó vagy rossz fogalmával? Vagy hogy direkt bűnt követne el?
(Ennyire) nem szabad fanatikusnak/bigottnak lenni!
Egyedül az utolsó kommentelő válaszolt a kérdésemre, köszönöm.
A többiek meg úgy tűnik csak ajvékolni tudnak. Sehol nem írtam a kérdésben olyat, amin fel kellene háborodni vagy ami arra utalna, hogy bigott vallásosként kikötözöm az ilyen gyerekeket.
Továbbra is az a kérdésem, hogy ki hogyan kezeli? Hogy a vallás kategóriába tettem az azért van, mert a többiek vélményét nagyjából tudom, konkrétan az érdekel, hogy vallásosok hogyan látják ezt.
Azért valljuk be, nem lehet minden körülmény között hagyni, akár strandon van az ember vagy utazik vagy játszón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!