Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Gyermekkori, kisbabakori...

Gyermekkori, kisbabakori szexualitást hogyan kezelitek családon belül?

Figyelt kérdés
Azok válasza érdekel, akik komolyan veszik a vallásukat. Korlátozzátok? Hogyan? Természetesnek veszitek és nem avatkoztok bele? Ha a gyerek még olyan pici, hogy nem lehet vele beszélgetni ilyen dolgokról, (mert még nem tud beszélni) de egyértelműen örömet szerez magának, olyan esetben ti mit tennétek?
2014. jún. 3. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed értelmetlen, ezt korlátozni nem szabad és nem is igen lehet.
2014. jún. 3. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Így van, ahogy az első írja.

Csak az aszexuális varázslók és lelkibetegek marhák téveszméje, hogy bűn.

2014. jún. 3. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Eszedbe ne jusson, ezzel iszonyatos károkat okoznál a fejlődésében!

"még nem tud beszélni"

Jézusom! Még nem tud beszélni, de te el akarod neki magyarázni, hogy amit tesz, az bűn?

Természetes dolog, hogy játszik magával, felfedezi a testét. Ez ilyen kisgyermekkorban is előfordulhat.

Pici baba, gondolod tisztában van ő egyáltalán a jó vagy rossz fogalmával? Vagy hogy direkt bűnt követne el?

(Ennyire) nem szabad fanatikusnak/bigottnak lenni!

2014. jún. 4. 00:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolkozzál, tisztában van egy csecsemő a jó/rossz fogalmával? Ha tiltanád fel sem fogná hogy mi történik. Ilyet hívő ember nem cselekszik csak valláskárosult.
2014. jún. 4. 01:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Azok a gyermekek akik még nem tudnak dönteni menny és pokol között a mennybe jutnak.
2014. jún. 4. 08:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Én még hagyom. De ha már nagyobb lesz, akkor majd elbeszélgetek vele erről.
2014. jún. 5. 11:25
 7/9 A kérdező kommentje:

Egyedül az utolsó kommentelő válaszolt a kérdésemre, köszönöm.

A többiek meg úgy tűnik csak ajvékolni tudnak. Sehol nem írtam a kérdésben olyat, amin fel kellene háborodni vagy ami arra utalna, hogy bigott vallásosként kikötözöm az ilyen gyerekeket.

Továbbra is az a kérdésem, hogy ki hogyan kezeli? Hogy a vallás kategóriába tettem az azért van, mert a többiek vélményét nagyjából tudom, konkrétan az érdekel, hogy vallásosok hogyan látják ezt.

Azért valljuk be, nem lehet minden körülmény között hagyni, akár strandon van az ember vagy utazik vagy játszón.

2014. jún. 5. 21:38
 8/9 anonim ***** válasza:
De igen, lehet. Egy babáról beszélünk, nem egy 17 éves kamaszról! Egyébként vallásos vagyok, és én voltam az egyik válaszoló.
2014. jún. 5. 21:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Annak ellenére, hogy vallásos vagyok, nem teszek semmit,ez a gyerek természetes fejlödéséhez tartozik. FÖként egész pici gyereknél eleve nem is lehetne ellene tenni, de egyébként is csak ártana a gyereknek, ha bárki is ezzel kezdene foglalkozni.
2014. jún. 5. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!