Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell a szexualitást az...

Miért kell a szexualitást az utcára vinni?

Figyelt kérdés
A meleg felvonulás kapcsán. Ne értsen félre senki van meleg barátom és tisztlem. DE miért kell egy felvonulás alkalmával úgy viselkedni mint az álllatok? D..ni agyba főbe? Mi lenne ha mi heterrok is felvonulnákn és ugyan ezt csinálnák, mondván ez a mi szabadságunk. Nem úgy van az embernél,hogy van ami erkölcsös és van ami nem? A Magamutogatás és az utcai szex nem erkölcsös. Otthon a hálószobában vagy máshol mi történik magánügy és ez az erkölcsös. Én így látom.
2008. júl. 13. 19:04
1 2
 1/13 anonim válasza:
82%
Teljesen egyetértek veled!!! Nem kellene az utcára vinni a szexualitást! Egyébként szerintem a televízióban is sokminden a szexről szól, korlátozni kellene azt is! Szinte az összes reklám a szexualitást zúdítja ránk! Nem csoda, hogy a gyerekek idő előtt kezdik a nemi életet, felkészületlenül! Aztán meg ott a sok abortusz tízenéves korban...
2008. júl. 13. 21:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért a budapest parádé se kutya!

A homoszexuálisok azt mondták, azért kell a felvonulás, hogy lássák ugyanolyan emberek mint a heterók. Tették ezt úgy mint az elmebetegek, olyan ruhákban amiben max. a homobárokban lehet fellépni!

Ha ugyanolyanok mint más, akkor fel lehetett volna vonulni normális utcai ruhában, nem kihangsúlyozva a szexualitást! Ha tényleg úgy néztek, és viselkedtek volna, mint a "normálisok", azzal többet tettek volna az elfogadásukért!

2008. júl. 13. 22:41
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

Én a keresztény hitem miatt nem értek egyet a homoszexualitással. (Hozzáteszem, hogy azokkal sem, akik bármilyen módon bántják a homoszexuálisokat.)

De egy eset engem is felbosszantott az utcai vonulás kapcsán. Egy banda (öltözékükre nézve tüllszoknyás és egyéb női ruhákban lévő férfiak, állapotukra nézve szemmel láthatóan részegek) vonult végig a Benczúr utcán, és egyikük (nyilván látva, hogy az épületre ki van írva, hogy Baptista Teológia) felmászott az iskolám falára, és a nyitott ablakon benézve gúnyolódott és provokálta a bent tanulókat.

Mindezt nem úgy, hogy bentről bárki kiszólt volna nekik bármit, vagy prédikált volna ellenük, hanem csak úgy, heccből.

Ha tényleg csak arról van szó, hogy egymást szeretni akarják és nyugodtan élni, akkor nem kell így viselkedni, meg ahogy ti is írtátok. (Más kérdés, hogy a Biblia szerint akkor is bűn lesz, ahogy élnek, de jóval nagyobb elfogadottságot nyernének a társadalomban, ha ezek a menetek kulturált demonstrációk lennének.)

2008. júl. 13. 22:54
 4/13 anonim válasza:
76%
mert ha közfelháborodást keltesz, akkor vagány vagy. de megérte a 100 homokosnak 100milliót elszedni a rendőröktől meg provokálni fél budapestet. mindenki azzal dug akivel akar, de ne előttem. ezt sose fogják megérteni az emberek
2008. júl. 14. 01:16
 5/13 anonim válasza:
26%
Fuj hat ez undorito.En halistennek lemaradtam errol a "neves"esemenyrol,de most ezek komolyan d***tak az utcan?:OVagy egyaltalan mibol allt ez a nagy felvonulasdi?
2008. júl. 14. 15:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kúltúrált hozzászólásokat. Reméletem így lesz. Az utolsó hozzászólónak csak annyit mondanék nem mardt le semmiről. S nem az a lényeg,hogy valójában tényleg volt -eaktus az utcán .A lényeg a szexualitáson van.
2008. júl. 14. 16:22
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Szia! Ezt a kérdést már én feltettem magamnak, hogy nekünk Heteróknak miért nincs felvonulás? Én is bulizni akarok a többifiú-lány párral. Amugy nekem is van egy meleg ismerősöm. Ugyhogy hülyeség lenne aztmondani, hogy utálom őket, de 2 dologgal nem értek eggyet:1: Hogy minek kell kisgyerekek elött eztcsinálni? Ha tudják, hogy ugyis csak botrány lehet (hisz a sajtó is elől volt hangos elötte) akkor mégis miért? 2:Nagyon nemértek eggyet azokkal a meleg párokkal, akik gyereket akarnak, örökbefogadni. Szegény gyereket a csoport/osztály társai csak cikiznék, nemérni meg, hogy tönkretegyék. Igazat adok neked. Irigység is beszélbelőlem: ha a melegeknek van felvonulásuk, akkor nekünk miért nincs? Ha ők akkor mi is teljes értékü, boldog emberek vagyunk.
2008. júl. 15. 08:43
 8/13 anonim válasza:
69%

Szerintem is undorító ami aznap történt Budapesten, és egész nap erről hallottunk a TV- ből meg a rádióból,pedig aznap volt fontosabb esemény is a Hősök terén és azt meg sem említették a híradóban.Országosan 690 tűzoltót avattak aznap a téren,olyan embereket akik ha kell az életüket áldozzák másokért,de erről egy szót se mondtak... Én meg a sok buzi miatt késtem le a tisztavatást,pedig még elindultam előbb is...Szóval köszönöm a melegeknek... És mindazoknak akik többre tartják a buzikat,mint azokat akik segítség nyújtás közben még meg is halnának vadidegenekért....

Egy buzi mit tesz érted ha bajban vagy??Max.elfut...

2008. júl. 15. 09:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Ez szégyen amit írsz! A Társadalomszámára fontos emberekről még egy fél mondat sem hangzik el a Híradókban. Pedig ők fontosak kellene legyenek számunkra. Sőt aq társ. által megbecsült és tisztelt embereknek kéne lenniük. De ez mára már kihalóban van.
2008. júl. 15. 10:22
 10/13 anonim válasza:
100%
Ez így van sajnos,és én ezt a saját környezetemben tapasztaltam meg,mert a vőlegényemet is akkor avatták. Azóta ez egy tüske bennem....
2008. júl. 15. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!