Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell a szexualitást az...

Miért kell a szexualitást az utcára vinni?

Figyelt kérdés
A meleg felvonulás kapcsán. Ne értsen félre senki van meleg barátom és tisztlem. DE miért kell egy felvonulás alkalmával úgy viselkedni mint az álllatok? D..ni agyba főbe? Mi lenne ha mi heterrok is felvonulnákn és ugyan ezt csinálnák, mondván ez a mi szabadságunk. Nem úgy van az embernél,hogy van ami erkölcsös és van ami nem? A Magamutogatás és az utcai szex nem erkölcsös. Otthon a hálószobában vagy máshol mi történik magánügy és ez az erkölcsös. Én így látom.
2008. júl. 13. 19:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szép és ugyanakkor veszélyes hívatást választott magának. Kívánom neki a legjobbakat és,hogy ne veszítse el a hitét!
2008. júl. 15. 13:16
 12/13 anonim ***** válasza:
51%

Nem kellene az utcára vinni, sőt ahogy ők e felvonuláson viselkedtek, azért legyünk őszinték -minősíti is őket.

A magát kereszténynek valló hozzászólóval teljesen egyetértek.

Nem szabad háborúzni ellenük még akkor sem, ha nem értünk egyet velük.

Néhány kérdéssel visszább az "egyébb kérdések" között tettem fel a kérdést, miszerint "miért helytelen a homoszexualitást bírálni". A vége felé azért csak sikerült helyre tenni a h.szexualitás mibenlétét.

Az utcai megnyilvánulásuk csak a jéghegy csúcsa.

Sokkal többről van itt szó.

Sajnos a probléma gyökere ott kezdődik, hogy "elfelejtünk" rákérdezni a valódi okokra, áltoleráns módon, álhumánummal, nagy közönyünkben nem kutatunk valódi , IGAZ válaszok után. Elfogadjuk egymástól az ideológiákat (pl. erről), úgy mint a kézpénzt, csak azért, mert forgalomban van!

Szerintem mindenkinek fontos lenne megérteni a h.szexualitás valódi okát, okait, nem csak találgatni, vagy átvenni egymástól az éppen most népszerű közönyös álláspontot. (Miszerint ők nem tehetnek semmiről, akaratukon kívüli ez, teljesen természetes -stb,stb.)

Amikor ezt megértjük, már nem annyira nagy kérdés, miért viselkednek így az utcán, és hogy egyáltalán miért viszik ki az utcára.

2008. júl. 16. 12:36
 13/13 anonim válasza:

A szexuális hovatartozás mindenkinek a magánügye. És mint magánügy nem az utcára való.

Sajnos én sem igazán értem miért kell az utcára vinni a dolgot. Sokan talán így remélik, hogy a többség majd megérti őket másik részüknek meg csak feltűnési viszketegségük van. Pedig a felvonulással pont ellenkező hatást érnek el. Azzal, hogy megbotránkoztatják az embereket még nem lesznek elfogadóbbak.

Régen is voltak melegek akkor mégsem reklámozták magukat, nem is volt gondjuk sem.

Nekem is vannak meleg barátaim és sokan hasonlóan gondolják, hogy ez magánügy, nem kell reklámozni.

2010. dec. 1. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!