Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » 2010 van. Mennyi idő még...

2010 van. Mennyi idő még szerintetek armageddon?

Figyelt kérdés
tudom, hogy azt a napot senki sem tudja, nem kérek BEMÁSOLT SZÖVEGEKET, a saját elgondolásotokra vagyok kíváncsi, és annak okaira. szerintem 2030 előtt eljön, mert 20 évet már "nem bírnak ki" az emberek háború nélkűl
2010. jan. 1. 10:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem nem a mi életünkben, de még a dédunokáink dédunokáinak az életében sem...
2010. jan. 1. 10:36
 2/20 A kérdező kommentje:
miért gondolod így?
2010. jan. 1. 10:43
 3/20 anonim ***** válasza:
71%

Te magad miért hiszed azt, hogy az emberek nem bírják ki háború nélkül ? Ilyen pesszimizmussal nem lehet élni. Reménykedni kell, hogy az emberiség józanul fog gondolkodni.

Ha meg itt a vég, nincs mit tenni egymagadnak. Élvezd az életedet !

2010. jan. 1. 11:08
 4/20 A kérdező kommentje:
hát a történelmi tényekből gondolom.
2010. jan. 1. 11:10
 5/20 anonim ***** válasza:
57%
Nincs értelme armageddont kiabálni. Minden nap születnek és halnak meg emberek, ez az élet rendje, és jelenleg is dúlnak háborúk valahol, de világvége egyhamar még nem lesz, ez 100%
2010. jan. 1. 11:31
 6/20 anonim ***** válasza:
62%
Jel 16, 16-ban szerepel ez a szó, HarMgiddo, vagyis Megiddó hegye, de Szent Jánosnál csupán jelképe annak, hogy Krisztus legyõz minden Istenellenes erõt. A Jelenések könyve nem menetrend, pontos hely és idõmegjelölésekkel, hanem látomás a történelem egészérõl és a történelmen túli végcélról.
2010. jan. 1. 11:34
 7/20 A kérdező kommentje:
azt pedig tudd meg, hogy AZ UTOLSÓ NAPOKBAN nehezen elviselhető, válságos idők lesznek. mert az emberek önmagukat szeretők lesznek, pénzszeretők, önteltek, gőgösek, káromlók, szüleik iránt engedetlenek, hálátlanok, illojálisak, természetes vonzalom nélküliek, vadak, a jóságot nem szeretők, rágalmazók, önuralom nélküliek. látod ezeket?
2010. jan. 1. 11:36
 8/20 anonim ***** válasza:
85%

Mikor voltak egyáltalán mások az emberek?

Mindig is voltak rendesek is és gonoszok is !

2010. jan. 1. 11:48
 9/20 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, ne legyél hülye és félrevezethető, kérlek.

Azt kérted, ne idézzünk, de te idézel, akkor idézek én is:

Vigyázzatok, nehogy valaki félrevezessen benneteket.

Sokan jönnek majd a nevemben, s azt mondják magukról, én vagyok a Krisztus, és sokakat megtévesztenek. Háborúkról fogtok majd hallani, s háborús hírek fognak keringeni. Vigyázzatok, ne kerítsen hatalmába benneteket a félelem, ezeknek be kell következniük, de ez még nem a vég. Nemzet nemzet ellen és ország ország ellen támad. Éhínség, ragály üti fel a fejét, és a föld megrendül itt is, ott is. De ez még csak a kezdete a gyötrelmeknek.

2010. jan. 1. 11:49
 10/20 anonim ***** válasza:
Jézus visszatérése eleve nem kiszámítható (Lk 17:20, Mt 24:44, Csel 1:7). Az i. e. 607-es dátumot a történettudomány cáfolja (i. e. 587). Jézus első "jelenléte" látható volt, a második is az lesz (Jel 1:7, Mt 24:15,27,30, Csel 1:9-10 stb.). A katasztrófák a vég előjelei, nem egy elnyúló vég utójelei (Mt 24:3,14), türelemre is csak az Úr visszatéréséig van szükség (Jak 5:7). Nem 1914, hanem az 1. század óta igaz, hogy az utolsó napokban élünk (1Jn 2:18), Krisztus uralma nem látható (Zsid 2:8), de az övé (Mt 28:18), láthatatlanul velünk van (Mt 18:20, Mk 16:20). A "pogányok ideje" még tart (ld. Közel-Kelet).
2010. jan. 1. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!