A keresztények tényleg elhiszik hogy Mária szűzen esett teherbe?
Kérdez meg egy papot az biztos tud válaszolni...! :D
Na,majd most idézgetnek a Bibliából!
Biológiailag nem lehetetlen.
Egyébként Isten milyen testrészével ejtette teherbe? Fontos kérdés hogy Isten fizikai vagy nem.
Ezektől függetlenül szerintem József már előtte is bezavarta a macit a málnásba.
Én nem mernék rá mérget venni, hiába vagyok megkeresztelve... :-)
Ettől függetlenül nem baj, ha valaki meg hisz benne, attól még nem csinál rosszat. Csak ne legyen betegesen szentfazék. :-)
Szerintem pedig József egy szerencsétlen balek volt, akinek beadták, hogy valami csoda történt, mert Mária terhes, pedig sohasem volt férfival. Ez a szerencsétlen pedig ezt benyelte, és boldogan feleségül vette Máriát, abban a tudatban, hogy ez aztán szűznemzés volt, mert ugye az teljesen kizárt dolog, ő jegyese valaki mástól esett volna teherbe.
Aztán ebből a sztoriból bestseller lett, és már 2000 éve az. :-D
A kérdésedben foglaltakra válaszoltam, miszerint szűzen is teherbe lehet esni. Isten technikáiról és spermakészletéről nem tudok nyilatkozni.
A leírtakkal egyetértek, József biztos csibész volt, aztán pedig letagadták. Gondolom csak híresek akartak lenni és bekerülni a názáreti hetilapba.
Ha nem hinnék el, akkor nem lehetnének keresztények.
Amúgy biológiailag nem lehetetlen, vannak olyan állatfajok, ahol elég gyakori a szűznemzés.
#6:
Érdekes, hogy egy, a világunknál sokkal komplexebb lény, mint Isten öröktől való létezését előbb feltételezed, mint egy anyagtömbét, ami az ősrobbanáskor kitágult, és azóta egyre rendezetlenebbé válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!