Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi van ha igazából Isten a...

Mi van ha igazából Isten a gonosz és a Sátán a jó?

Figyelt kérdés
Mi van ha igazából Isten végig bolondot csinált belőlünk? Mi van ha a Sátánt azért száműzte a föld alá, pokolba hogy ne segíthessen rajtunk? Mi van ha Ő azért van fenn a mennyekbe, hogy jól szórakozzon a szenvedéseinken?

2014. máj. 28. 12:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Ez egy zöld mancs-os kérdés! :-)
2014. máj. 28. 12:53
 2/19 Szeressük egymást ***** válasza:
49%

Isten Fia szeretett Téged, és önmagát adta érted:

Ján 3:16 Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.

2014. máj. 28. 13:03
 3/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1es. Ma gondoltam bele. Simán lehetséges ez is szerintem, bár be kell valljam, nem vagyok vallásos, de minden érdekel. :D
2014. máj. 28. 13:03
 4/19 anonim ***** válasza:
5%

Ha szerinted az bolondság, hogy nem erőszakoljuk meg a szomszéd kis srácot és a szüleit, nem daraboljuk fel stb...

Akkor te vagy a bolond. De nem hiszem, hogy erre gondoltál.

Nem neveket kell szolgálni, hanem eszmékkel azonosulni.

Ha Isten gonosz volna, akkor sem tehetnénk semmit, csak annyit, hogy utáljuk. (de nem egy olyan miatt, aki gonosz).

2014. máj. 28. 13:04
 5/19 A kérdező kommentje:
De ezt valakivel leíratta. Mi van ha azt elfelejtette mondani, hogy végig hazudta a Bibliát és az is csak a félrevezetést szolgálja?
2014. máj. 28. 13:06
 6/19 A kérdező kommentje:
4es. Egyett értek veled. Mármint, hogy a jó eszméket kell szolgálni és megvalósítani. Ez inkább a hiten belüli nevekről és személyekről szól mint a valós tettekről. Csak elmélet.
2014. máj. 28. 13:09
 7/19 anonim ***** válasza:
59%

Csak remélni tudom, hogy ez nem komoly kérdés.

Ha Isten a gonosz és a sátán a jó, akkor VÉGÜNK VAN

2014. máj. 28. 14:08
 8/19 anonim ***** válasza:
86%
A történelmet is a győztesek írják, nem pedig a jók. :) Nem tudhatjuk, ez is lehetséges.
2014. máj. 28. 14:10
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
Filozofikus kérdés.
2014. máj. 28. 14:35
 10/19 A kérdező kommentje:
Azért félreértés ne essék, nem akarom senki hitét sérteni, csak elgondolkodtam és kíváncsi voltam a véleményetekre. Ezt a kérdést még nem láttam semmilyen formában úgyhogy (szójáték) egy misét megér. XD
2014. máj. 28. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!