Istennek vagy Sátánnak van igaza?
Ha Isten olyan pallérozott erő,akkor Sátán miért tudta megbolygatni a terveit?
Sátán volt az Angyalok között a legerősebb és legbölcsebb és a többi "magas rangú" angyal is mellé állt.
Azért volt Ő bűnös mert önteltnek tartotta Istent?
Mert az embernek tudást adott?Vagy mert ezt szóvá merte tenni?Miért előzi meg Sátán neve és "Istensége" a Kereszténységet?
Kérlek a Bibliát hanyagoljuk,saját szavakkal akarok választ!
Nekem,személy szerint tetszik Sátán és amit képvisel.
Hisz,Csak kétféle állásfoglalás lehetséges: az ostoba engedelmesség vagy a lázadás.
nem akarom elhinni(pedig nagyon is lehetséges), hogy azt akarod hallani: Sátánnak van igaza!!!
Nézd a körűlötted lévő, és világban történő rengeteg kegyetlenséget!!
Láttál már szenvedő, kínlódó ember arcát? Vagy soha nem volt még szenvedésed? Ezt mind Sátán okozza. A nyomorékon született gyermekekről, és a sok betegségről, éhező, és ebbe belehaló gyermekekről már nem is beszélve. Sátán sokszor az "embereit" használja fel, hogy másoknak kínokat, szenvedést okozzon.
És te megkérdőjelezed uralmának a jogosságát? Ez történt Édenben. Nem elég amit több mint 6 ezer éve művel?
Itt a vallási oldalon akarod igazolni a jogosságát?
Úgye valami tévedés történt?
Elég buta vagy, ha tetszik.
Isten és a sátán gyakorlatilag ugyanolyanok és ugyanúgy gondolkodnak. Tudod: saját képére és hasonlatosságára...
csak kicsit kisebb a hatalma.
Tehát a célja is ugyanaz: minden hatalmat saját magának!
Ehhez jelenleg részben le akarja rombolni az isten által teremtett világot - aztán pedig újjáépíteni magának, de nagyjából ugyanolyanra. Csak ott ő lenne a főnök.
Mi nem sokat nyernénk a dolgon - esetleg egy kis nyugalmat, ha végre nem harcolnának.
De ha láttad a Csillagkaput, akkor nagyjából lenne némi fogalmad arról, hogy ez mit jelentene.
Húha :D A birkák már bégetnek!!!! :D jézus engedelmes nyájacskája ismét védi az öntelt, beképzelt, fiktív istenét XD
Kedves Kérdező, effajta kérdésekkel nem fogod felnyitni a szemüket, ezek itt csak engedelmes, szolgalelkű birkák, akik térden csúszva-mászva imádkoznak azért, hogy másvalaki irányítsa az életüket helyettük.
Persze Sátán ezzel szemben az erőt és tudást jelképezi, de Ő természetesen rossz, de vajon miért? Azért, mert néhány szerencsétlenbe ezt belenevelték! XD
Ha azt feltételezzük, hogy a biblia igaz, akkor Sátán nélkül még mindig mesztelenül túrnánk az orrunkat egy kertben, mert jehovának tetszik ez a látvány...XD
De ha már itt tartunk, minden birkának látnia kell a szerető istenét:
Felhívom mindenki figyelmét, hogy a lista adatai csak a számszerűsített tényeket vonultatja fel.
És SENKI ne merje azt mondani nekem, hogy a bibliát régen írták, azóta más a helyzet, mert ugyebár:
- Ha Isten változatlan, hogyan „bánhatja meg", amit tett (vö. 1Móz 6:6, Jón 3:10)?
- „Mert én, az Úr, meg nem változom, ti pedig, Jákóbnak fiai, nem emésztettek meg!” (Mal. 3.6 )
# 8-Miért buta érv?
Nem,nem lázadtam soha semmi ellen.
Persze,ez mind szép is jó de,ez elnyomás,nem a saját döntésük.A gyermekemnek én is el fogom mondani hogy ne drogozzon mert vannak következményei ezután már az ő döntése és következménye.
És azt hiszem hogy Isten és Sátán között nem a kábítószer volt a lényeg.
# 10-De miért Sátán műve ez????????
És igen,a Biblia nélkül akarom hogy elmagyarázzátok,már erről is írtam.
Mi volt 6000ezer éve?
# 12-Meglehet,de akkor miért Sátán a "rossz"
# 13-Ebben is lehet valami..A Bibliáról már több oldalt is láttam ahol megcáfolják azt.
"akkor miért Sátán a "rossz"
Mert nem ő írta a Bibliát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!