Te kinek szánod, adtad el a lelked Istennek vagy Sátánnak?
Innen kell megtudnom, hogy személyesen az isten is zsidó?
Alapjaiban változtatja meg az ember gondolkodását ez az oldal.
Fenét adom el, magam is felvásárló vagyok!
Olyan snassz ez az egyensúlyi állapot vinni kell bele egy kis színt. Valami új halál utáni placc kéne már csak, mondjuk a Hold sötét oldala, vagy a Marson valami.
Aki eladja nekem az kedvezményesen juthat fel oda. Természetesen én is, mint a másik kettő szektavezér, feltétlen hűséget, értelmetlen liturgiákat és grandiózus szentélyeket követelek.
És én nem állítok velük ellentétben feltételeket, az elbírálás garantáltan kedvező lesz, kedvező futamidejű örökkévalóság jár a betérőknek és még kezest vagy közvetítőt sem kérünk, de nagyon szépen megköszönjük, ha hoztok néhány embert. Aki a 12 legtöbb embert szervezi be szentté avatjuk, kisebb szentélyeket és áldozatokat kisajátíthat és a Serenitatis tanács, aminek a 12 szent és jómagam vagyok a tagja meghatározhat egy közös harmadik ellenségképet, a két fenti megnevezett személyen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!