Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Te kinek szánod, adtad el a...

Te kinek szánod, adtad el a lelked Istennek vagy Sátánnak?

Figyelt kérdés
és miér?
2013. júl. 3. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyiknek se.
2013. júl. 3. 14:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyiknek se. Nem létező dolgot nem létező entitásnak nem szoktam eladni :)
2013. júl. 3. 14:37
 3/11 Lilith1994 ***** válasza:
Még egyiknek sem... majd kiderül hogy lesz-e szükség ilyesmire....
2013. júl. 3. 14:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Mivel isten kiválasztott népe a zsidó, ez alapján valószínűleg ő is hasonló lehet (amit elképzelnek persze). Zsidókkal pedig nem érdemes kereskedni, szóval akkor már inkább sátán.
2013. júl. 3. 15:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem adtam el és nem is fogom,de Sátánnak szánom.
2013. júl. 3. 15:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó ha Sátánnak szánod, miért nem adod el még életedben ? Így többet kaszálhatsz
2013. júl. 3. 16:00
 7/11 anonim ***** válasza:

Innen kell megtudnom, hogy személyesen az isten is zsidó?

Alapjaiban változtatja meg az ember gondolkodását ez az oldal.

2013. júl. 3. 20:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Jézust is körülmetélték 8 napos korában, tehát isten fia zsidó. Következő állítás:... mennyire bízol meg benne így? ;)
2013. júl. 3. 21:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Megvárom, melyikük ad érte többet. De azt kikötöm, hogy csak a jelenlétemben alkudhatnak meg. Istenem, én leszek az első élő ember, aki látja valamelyiküket! A Tv-ben fognak mutogatni...
2013. júl. 11. 18:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Fenét adom el, magam is felvásárló vagyok!

Olyan snassz ez az egyensúlyi állapot vinni kell bele egy kis színt. Valami új halál utáni placc kéne már csak, mondjuk a Hold sötét oldala, vagy a Marson valami.

Aki eladja nekem az kedvezményesen juthat fel oda. Természetesen én is, mint a másik kettő szektavezér, feltétlen hűséget, értelmetlen liturgiákat és grandiózus szentélyeket követelek.

És én nem állítok velük ellentétben feltételeket, az elbírálás garantáltan kedvező lesz, kedvező futamidejű örökkévalóság jár a betérőknek és még kezest vagy közvetítőt sem kérünk, de nagyon szépen megköszönjük, ha hoztok néhány embert. Aki a 12 legtöbb embert szervezi be szentté avatjuk, kisebb szentélyeket és áldozatokat kisajátíthat és a Serenitatis tanács, aminek a 12 szent és jómagam vagyok a tagja meghatározhat egy közös harmadik ellenségképet, a két fenti megnevezett személyen kívül.

2013. júl. 11. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!