Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Volt már olyan, hogy eladtad...

Volt már olyan, hogy eladtad a lelkedet a sátánnak, de nem jött be?

Figyelt kérdés

Manapság a leelndő Hírességüdvöskéknél szokás az, hogy a karier kiteljesedéséért eladják a lelküket, cserébe gazdagságért hírnévért és persze pasikért vagy csajokért, sokszor mindkettőért. Ez tőrtént Katy Perryvel is és lám hogy feltőrt a kis helyeske :) [link] http://www.youtube.com/watch?v=10rx15v28yk

Veletek vagy a családodban és kőrnyezetedben előfórdúlt már, hogy eladtátok a lelketeket, azonban mára vagy később azzal kellett szembesűlnötök, hogy egy lerobbant csehóban éltek és a számaitokat nem adják ki a lemezstúdiók ? Minden tőrténet érdekelne, hátha tanulunk belőle. Köszi

2012. febr. 26. 22:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerinted a Sátán betartja az ígéreteit.
2012. febr. 27. 10:29
 2/15 Diavolino44 ***** válasza:

Csak egy valamit nem ertek a kerdesedben?!

Ha eladtam a lelkem a satannak es mondjuk nem jott be akkor hogyan tudnam azt neked leirni a tulvilagrol??? :)

2012. febr. 27. 12:05
 3/15 anonim ***** válasza:
44%

Nincs Sátán. A felsőbb erők létezését nem tagadom, sőt egy-két tanítást logikusnak tartok és hiszek is bennük.

A hiedelmek szerinte Isten a jó, a Sátán a rossz és ha jó történik - az emberek szerint -, akkor az Isten műve, ha rossz, az a Sátáné.

Én a Karmában hiszek, abban, hogy feladataink vannak és, hogy minden elkövetett dolgot visszakapunk, legyen az akár jó, vagy rossz... A Karma nem is tudja, hogy mi a jó. A jó , vagy rossz fogalma csak az ember fejében létezik szerintem.

2012. febr. 27. 12:32
 4/15 anonim ***** válasza:
Igen. Próbáltam behívni, de azt mondta siet. :\\
2012. febr. 27. 13:41
 5/15 anonim ***** válasza:

ne próbálkozz ilyenekkel. ha azt mondod, hogy a lelked eladtad a sátánnak, akkor az nagy dolog. olyan ez, mint egy húst oda dobsz az oroszlánnak, és felfalja. nem művészet. ha úgy dobod oda, hogy meglássa, de ne szagolja ki, akkor az nagy dolog. ez csak egy szemléltetése a dolgoknak. nem ez a valóság. de nézheted úgy, hogyha annyira jól feltálalsz egy ételt, hogy a Föld lakosai kivétel nélkül ennének belőle, akkor az jó dolog. de egy ronda ezüsttárgy sem kell senkinek. ezt értsd meg, és rájössz a valóság egy apró szeletének darabkájára.

írj privátot, ha nem tiszta minden!

2012. febr. 27. 14:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Ja, ráadásul még a visszatérítést sem vállalta, szóval feljelentettem a fogyasztóvédelemnél!
2012. febr. 27. 16:50
 7/15 SlenderMan -okos- ***** válasza:
Én nem eladtam hanem megvettem. Akciós volt! Most két lélekkel élek, de az egyiket remélem sikerül minél előbb eladnom, jó drágán!
2012. febr. 27. 20:02
 8/15 anonim ***** válasza:
jó sok értelmes választ kaptál te is,,,,úgy látszik tényleg sok a munkanélküli aki itt éli ki magát. Annyira nem is lehet akkor rossz otthon ülni....
2012. febr. 28. 08:30
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz meg egy mohamedánt,vagy hindit, biztos érdekeseket fog neked mondani a keresztény sátánról.
2012. febr. 28. 12:24
 10/15 anonim ***** válasza:
utolso: ezt hogy erted?
2012. febr. 28. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!