Hol lehet Sátánnak tanulni?
Sziasztok!
Szeretnék Sátán lenni ha felnövök! Nem tudja megmondani, hol lehet ezt megtanulni?
Az alvilágban?
Ez nekem is eszembe jutott már. Csak az a kérdés vetődik fel, hogy az merre található?
Még nem késtél el, június 66-án indul Sátánképző BSc képzés PATE-n (pokol és alvilágtudományi egyetem). Sajnos csak költségtérítéses formában indul, úgyhogy leszel szíves a lelkedet rózsaszín csekken a postán befizetni. A 8 féléves alapképzés után okleveles kisördögnek hívhatod magad, majd jelentkezhetsz általános sátán MSc-re.
Ha tudsz várni 2012 december 21-ig, akkor automatikus felvételt nyerhetsz az egynapos, intenzív, osztatlan sátánképző szakra.
00:17 :) király vagy!
Kérdező: hány éves vagy? Most végezted az 1. osztályt a kisegítőben? Vagy a "sárga házból" való vagy? Kérdésed értelmetlen. Próbálom szemléltetni egy hasonlóan tanult kérdéssel: hány liter homokot igyak, hogy ne legyek szomjas? :)
Kedves 00:59-es válaszoló
Szerintem úgysem jössz ide vissza már, hogy olvasd, de szeretnék neked válaszolni.
Most mondhatnám hogy: Pülücüj bácsi hol van az elmegyógyintézet, ahonnan megszöktem?, de nem volna helytálló.
A koromat nem árulom el, de nem vagyok (túl) fiatal, de ha érdekel kérdezd meg privátban, lehet írni, nem harapok...
A 00:17-es válaszoló valóban király, mivel én is hasonló válaszokra számítottam...
Amúgy továbbra is várom a szellemes (illetve kevésbé szellemes) válaszokat a kérdésemre.
Köszi!
Én egy magántanárnál, Dr. Hádész Istvánnál tanulom a szakmát, már legalább vagy öt éve!
Úgyhogy, ha csupán most kezded el a képzést, csakis kizárólag utánam következhetsz a sorban...
Hogy hol lehet sátánnak tanulni?
Hát szerintem Sátán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!