Kinek higgyek? Embereknek, vagy a bibliának?
"Nem azt mondtam, hogy ne dolgozzon meg hogy lopjon, ne forgatsd ki a szavaimat te kis sz_rházi!"
Na tessék! Nem vagyok hajlandó elfogadni a nézeteidet és én vagyok a sz@rházi?
Ez mutatja a vallásosak és az ateisták közötti különbséget.
Mellesleg nem mondtad ki, de a szavaidnak ez volt a lényege.
Azt mondtad, tegyük azt, ami nekünk kényelmes és jó. Ha nekem ez a kényelmes és jó, akkor miért ne tehetném ezt? Te mondtad. Nem tagadhatod le.
A legelső vagyok!Pont ez a lényege!
El kell nyomnod magadban az önzőséget!Ezt úgy érheted el,hogy segítessz másoknak bármiben,amitől neked nem lesz hasznod!Ha ezt elkezded,meglátod rászoksz a jószívüségre,és bár önmagadat em nyomod el,mégis egy egészséges lélekkel szívesen teszel olyat,amiből neked nem lesz hasznod,másoknak viszont sokat jelenthet!
Kezd azzal,hogy adj pénzt egy szegény koldusnak!Meglátod hogy fog örülni!Gondolom 100 ft-ot csak tudsz nélkülözni önmagadtól..nemtudom milyen anyagi helyzetben vagy..
Na ezzel egyet értek.
De azzal, amit kedves "barátunk" írt, azzal nem.
79% és 75%!!!
Hogy beszéltek egymással?
Fel sem merül bennetek,hogy nem vagyunk egyforma klónemberek?Mindenki másképp gondolkozik,ez nem vita témája!
Hagyjátok abba a veszekedést,miféle civilizálatlan dolgok ezek????
Ti akartok így tanácsot adni???
Szerinem kérjetek bocsánatot egymástól az értetlenségetek miatt!
Miért nem lehet békésen elintézni?
Kérlek fogadjátok el A MÁSIK VÉLEMÉNYÉT!!
Én tiszteletben tartom mások véleményét, hogyha annak van értelme. De az ilyen egoista, anarchista gondolkodásnak nincs.
Olyasmit szidalmaz, amit nem ismer és engem sz@rháziz le.
Én lehetnék megsértődve.
ha nincs értelme,akkor is tiszteletben kell tartani,a másiknak meg nem szabad sz_rházinak hívni ezért sem másért!!!
Mert nem civilizált dolog a másik lehordása,és mindenki véleményét úgy kell elfogadni ahogy van,
mégha rózsaszín vizilóban hisz akkor is,és akkor is,ha szerinte léapos a föld,és a végén lepotyognak az emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!