Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van az, hogy ha valaki...

Miért van az, hogy ha valaki szétdúlja egy másik ember életét, lop csal hazudik; akkor neki minden jól megy és jó élete van. Aki meg csak élni szeretne és nem másoknak ártani annak meg szanvedés az egész? Isten azokat szereti és segíti akik aljasok?

Figyelt kérdés
elsősorban hívő emberek válaszát várom. ne gyertek a "nincs Isten" szöveggel. még kiskoromban belémnevelték (épp ezért nem támogatom a túl korai hitoktatást) hiszek és egyre jobban el vagyok keseredve, hogy engem nem szeret és mindenkit támoget aki bánt engem

2014. máj. 25. 14:50
1 2
 11/13 KZitus ***** válasza:

Szervusz

Miquel-nek is. Rövid távon igazad van. Ma: "válságos, nehezen elviselhető" időben élünk. Ezért történik mindaz, amiről írtál.

De érdemees becsületes, szelíd és igaz életet élni. Mert az övék a hosszútávú jövő itt a földön. Ez nem az én véleményem.

Zsoltárok 37:9–11,29

Mert a gonosztevők kivágatnak,

De akik Jehovában reménykednek, öröklik a földet

Egy kis idő még, és nincs többé gonosz,

Nézed a helyét, és nincsen sehol.

A szelídek pedig öröklik a földet,

És gyönyörködnek majd a béke bőségében.

29 Az igazságosak öröklik a földet,

És örökké rajta lakoznak.

2014. máj. 26. 10:31
 12/13 anonim ***** válasza:

mert egy köcvsög vaskorszakban élünk ahol minden az aljasoknak kedvez és a csalóknak.

az igazaknak szenvedés jár

2015. jan. 3. 18:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez így ökörség, rengeteg csalárd ember ráfarag itt is. Ha meg van leves, ők oda mennek.
2019. jún. 9. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!