Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak itt újászületett...

Vannak itt újászületett keresztények? Olyanokra gondolok akik az Igazságban hisznek.

Figyelt kérdés
Olvasom a sok vallási témájú kérdést, és látom hogy sokan Jézusra alapozták a válaszaikat.
2014. máj. 16. 16:26
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

ma 18:55 53%-os válaszolónak!

Félre értettél! Én tudom, hogy mit jelent a bemerítkezés, miért van rá szükség és mi értelme van! Arra vagyok kíváncsi, hogy Zitusnak mit gondol ezekről!

2014. máj. 16. 20:04
 32/37 anonim ***** válasza:
31-nek: Nem értettelek félre, csak én is válaszoltam :)
2014. máj. 16. 20:07
 33/37 anonim ***** válasza:

Szervuszzitusnak :

A Héberek 3:1 rámutat, hogy

’az égi elhívás részeseiről’ van szó.

Hát sehol sem mutat rá, fogalmam sincs milyen félreforditott Biblia kell ehhez. Így szól az ige:

Zsidók 3:1 Ezért, szent

testvéreim, mennyei elhívás

részesei, figyeljetek hitvallásunk

apostolára és főpapjára, Jézusra,

Hol van itt, hogy csak tőletek származó 144ezerről van szó?

Még ezt irod:

Az újraszületés magában foglalja a

vízben való megkeresztelést (’víztől születik’) és

Isten szellemétől való fogantatást (’szellemtől

születik’)

Nem fogantatást jelent, a lélektől való újjá születés, ezt minden újjászületett tudja. Az, hogy ti nem, az sok mindent elárul.

János 3:3 Jézus így válaszolt:

"Bizony, bizony, mondom néked:

ha valaki nem születik újonnan,

nem láthatja meg az Isten

országát."

Ez van, ezt kell elfogadás. A Biblia világos. Nem az ördög toronhamis tanulását kell majmolni, hanem le kell ülni és Isten segítségével el kell olvasni a Bibliát.

2014. máj. 16. 21:06
 34/37 nagylzs ***** válasza:

> Vannak itt újászületett keresztények?

Olyan újjászületett keresztényekre gondolsz akik előző életükben is keresztények voltak? :-)

> Olyanokra gondolok akik az Igazságban hisznek.

Az igazság az a valóság helyes felfogása. Ha tudod hogy mi a helyes, akkor az nem hit hanem tudás. Ha csak hiszed, akkor meg nincs azonnali objektív mód annak megállapítására hogy helyes-e vagy nem, tehát az a kérdés hogy igazságban hiszel-e, az NEM ELDÖNTHETŐ. Ezért jobb ha föl se teszed a kérdést.

2014. máj. 16. 22:29
 35/37 A kérdező kommentje:
Jehova tanúi megkímélhettetek volna a szöveggel, szektaság szellemének tanításaira nem vagyok kíváncsi, bármennyire is erőlködik. Köszönöm a válaszokat emberek! Ezek szerint akkor akadnak itt jehova tanúi kívül normális értelemben vett normális keresztények is.
2014. máj. 19. 21:45
 36/37 A kérdező kommentje:

34-es válaszoló: köszönöm hogy pocsékoltad a szavakat, de te is megkímélhettél volna az emberi ostobaságodtól. Filozofálgass csak kedved szerint, mert ahová tartasz, ott majd megbánod hogy nem az IGAZSÁGBAN hittél.

Az IGZASÁG JÉZUS!

2014. máj. 19. 21:47
 37/37 anonim válasza:
Meddig tart Jézus területe? Úgy értem, hogy mennyi terület fölött "uralkodik"? Csak Európa az övé, vagy túlnyúlik azon is?
2014. máj. 21. 08:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!