Vannak itt újászületett keresztények? Olyanokra gondolok akik az Igazságban hisznek.
ma 18:55 53%-os válaszolónak!
Félre értettél! Én tudom, hogy mit jelent a bemerítkezés, miért van rá szükség és mi értelme van! Arra vagyok kíváncsi, hogy Zitusnak mit gondol ezekről!
Szervuszzitusnak :
A Héberek 3:1 rámutat, hogy
’az égi elhívás részeseiről’ van szó.
Hát sehol sem mutat rá, fogalmam sincs milyen félreforditott Biblia kell ehhez. Így szól az ige:
Zsidók 3:1 Ezért, szent
testvéreim, mennyei elhívás
részesei, figyeljetek hitvallásunk
apostolára és főpapjára, Jézusra,
Hol van itt, hogy csak tőletek származó 144ezerről van szó?
Még ezt irod:
Az újraszületés magában foglalja a
vízben való megkeresztelést (’víztől születik’) és
Isten szellemétől való fogantatást (’szellemtől
születik’)
Nem fogantatást jelent, a lélektől való újjá születés, ezt minden újjászületett tudja. Az, hogy ti nem, az sok mindent elárul.
János 3:3 Jézus így válaszolt:
"Bizony, bizony, mondom néked:
ha valaki nem születik újonnan,
nem láthatja meg az Isten
országát."
Ez van, ezt kell elfogadás. A Biblia világos. Nem az ördög toronhamis tanulását kell majmolni, hanem le kell ülni és Isten segítségével el kell olvasni a Bibliát.
> Vannak itt újászületett keresztények?
Olyan újjászületett keresztényekre gondolsz akik előző életükben is keresztények voltak? :-)
> Olyanokra gondolok akik az Igazságban hisznek.
Az igazság az a valóság helyes felfogása. Ha tudod hogy mi a helyes, akkor az nem hit hanem tudás. Ha csak hiszed, akkor meg nincs azonnali objektív mód annak megállapítására hogy helyes-e vagy nem, tehát az a kérdés hogy igazságban hiszel-e, az NEM ELDÖNTHETŐ. Ezért jobb ha föl se teszed a kérdést.
34-es válaszoló: köszönöm hogy pocsékoltad a szavakat, de te is megkímélhettél volna az emberi ostobaságodtól. Filozofálgass csak kedved szerint, mert ahová tartasz, ott majd megbánod hogy nem az IGAZSÁGBAN hittél.
Az IGZASÁG JÉZUS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!