Miért veszik mostanában egy kalap alá a keresztények az okkultot, és az UFO észleléseket?
Én személy szerint nem hiszem hogy az Ufo.észlelések mögött Sátán állna. Keresztény vagyok de nem zárom ki más civilizációk létezését.
Sátán ravaszabb annál hogy "csészeajként" mutatkozzon.
Amugysem értem mit érne el ezzel.
Azok a csészék az emberek kísérletihez tartoznak, csak a film iparnak jól jön hozzá valamilyen körítés. Ha a film jó, akkor pedig rengeteg új terméket lehet rá alapozni.
Látszólag tényleg óriásit ugrott a technika az elmúlt 100 évben, de ennek a tudomány fejlődése az oka. Illetve a környezet felismerése és lemásolása. (nem alienek technikájára gondolok)
Aztán kreatívság sem árt hozzá. Aki sok "csúnya" és furcsa lényt látott elég csak kicsit összegyúrni valami ijesztőre. Mese íráshoz meg csak kreativitás kell vagy elmebetegség (pl. hit abban, hogy valaki olvas a fejünkben vagy kicserélte alvás közben a vesénket). Félelem, babona stb...
Persze lehet, hogy létezik máshol élet, de a céljuk nem elsődlegesen az egyesült államok elpusztítása és az emberek boncolása. Kérdés, hogy mennyire lehet velük és velünk kommunikálni. Én úgy gondolom, hogy ide csak okos lények képesek eljutni. Aki pedig okos, megpróbál kommunikálni, nem öldökölni és háborúzni. (bár sajnos ebben tévedek).
Mit jelent az hogy okkult? Jelentése az hogy relytett, titokzatos. Az ufók is lények, ki mondta hogy nincsenek? De azt kell mondjam hogy ezek bábok, csalik, és igazából NEM IS ARRA VALÓK hogy az emberek higgyenek benne, mert ha kinyitod a szemed akkor megbizonyosodhatsz róla, hogy találkoztak már ilyen lényekkel, nem is egyszer, igazából arra való hogy elvonja a figyelmed az igazságról, és álcázza magát a "Fő ufó".
Az ufók lehetnek bukott angyalok, de nem muszáj hogy angyalok legyenek, lehetnek bukott lények is. Isten kreatív, így sok olyan lény van, amit még nem láthatunk, és nincs tudomásunk sem róla. De lényeg: az ufók, amelyekkel találkoznak, valóban bukott természetfeletti lények.
Csészealj? Igazából ez már bonyolultabb, de a Sátánnak vannak csalijai. megkérdezheted magadban, hogy lehet egy ocsmány lénynek egy csillogó-billogó ürhajója. Erre egyedül Isten tudja a választ, mert lehet hogy maga Isten engedte ezt meg. Az emberek elkezdek foglalkozni a hamissággal, eltávolodtak Istentől, Isten pedig hagyta hogy romlott kívánságaik szerint eltévelyedjenek, evvel párhuzamosan a szellemvilágban is megengedte a Sátánnak hogy csalikat állítson az embernek, hogy az IGAZSÁG HELYETT ERRE FÓKUSZÁLJANAK.
A világ sokkal összetettebb annál amit látunk. Ki mondta hogy nincs Buddha? Ki mondta hogy nincsenek hindu istenek? Ezek mind minimális hatalommal rendelkeznek az emberiség felett, mivel az emberek alárendelték magukat nekik, képesek az embert becsapni, és pillanatnyi jókkal megvakítani őket. De én még nem láttam hogy hamis istenek, okkult dolgok (jóslás, szeánszok, horoszkóp, stb...), bálványok az embereknek örök életet, békességet és megváltást adtak volna. Jézus pedig MÉG MA IS BETEGEKET GYÓGYÍT, MEGSZABADÍT, ÉS TEREMT! Csak hogy ezt meglássuk, arra már vakok vagyunk.
A nagy és régóta létező keresztény egyházak egyáltalán nem mondanak olyant, hogy az ufók bukott angyalok lennének.
Te biztosan valami szektás dologba futottál bele. Ne dőlj be nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!