Az emberek miért nem akarnak örökké élni egy tökéletes földön, tökéletes testben?
ha még ezt a részt sem ismered, elég felületesen forgatod a bibliát
vagy ez a brosuráitokból kimaradt??
isten ments!Te maradj,ha akarsz,én inkább nem szeretnék örökké a kaja miatt harcolni,meg a megélhetésért hajtani ki a belemet..
és kinek kell egy gravitációval földhöz szegezett test??Nekem biztos nem!Örülök,ha éjszaka kiszállhatok belőle,még ha csak "pórázon" is!!Még ilyet!!Hol marad a változás?A pihenőidő????Ez olyan nekem,mintha azt mondanád soha többet nem fogok aludni,se álmodni,se egyebek..jézusom,ez lehetetlen,mindenki megőrülne!!a lélek nem bírja sokáig a bezártságot!!!Legalább is az enyém..
1.
Pont azért, mert tökéletes, és ebből fakadóan tök unalamas lenne. Nem lenne értelme.
Minden tökéletes, minden szép, semmi változás. Mindig minden nap ugyanaz fogadna, minden nap cukros takony csorogna a falból is, hállelújával meg angyali lantpengetéssel.
Két nap után öngyilkos lennék, vagy lemészárolnám az angyalok jó részét körülöttem. :)
Láttad te az Idétlen időkig című filmet? Nézd meg. Témába vág. :)
2.
Tökéletesség. Mihez viszonyítva tökéletes? Mi lenne jobb, mint most? :)
3.
Örök életű vagyok most is, soha nem fogok meghalni. És a világ így pont tökéletes számomra.
Mit akarhatnék még? Nekem nem hiányzik mellé a cukros takony. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!