Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az emberek miért nem akarnak...

Az emberek miért nem akarnak örökké élni egy tökéletes földön, tökéletes testben?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 15:17
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
15.45: örökkön örökké
2009. dec. 28. 15:47
 12/31 anonim ***** válasza:
60%

ha még ezt a részt sem ismered, elég felületesen forgatod a bibliát

vagy ez a brosuráitokból kimaradt??

2009. dec. 28. 15:51
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Milyen az a tökéletes Föld és tökéletes test? Ilyen nincs, mivel az ember az idő múlásával változik, más lesz a gondolkodásmódja és mindig máshogy akar élni. Amit eltervezel kiskorodban az megváltozik nagykorodra. Ami az egyik embernek tökéletes az a másiknak nem biztos. Vagy magyarázd már el, hogy hogy képzeled el ezt az egész tökéletességet!
2009. dec. 28. 15:54
 14/31 A kérdező kommentje:
kedves 15.54 a biblia alapján: a jelenlegi föld átok alatt van, bogáncskórót terem. mégis: ilyen állapotában is lenyűgöző, és gyönyörő. vajon ha nem átok, hanem áldás alatt lesz, mennyivel lenyűgözöbb, és csodálatosabb lesz? ugyanígy jelenleg az ember tökéletlen. az agyának csak 3-5%-át használja, megbetegszik, elfelejt dolgokat, belesavanyodik az életbe. egy tökéletes embert ezek mesze elkerülnek. milyen lehet egy ferrarival menni, ami csak 3-5%-ot teljesít? kb25lóerőt, mint egy kispolszki. de úgy is lehet vele haladnai, ez biztos. ámde mész, mész egyszer csak a 100% a rendelkezésedre áll, belelepulsz az ülésbe, és sose akarsz kiszálni!!! pl így.
2009. dec. 28. 16:12
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
azért, mert ha minden tökéletes lenne, akkor nem lenne miért küzdeni és nem lenne értelme az életnek...ha minden tökéletes lenne, akkor nem tudnám szebbé tenni, mi értelme lenne élni? unalmas lenne és nyomasztó, hogy semmi dolgom
2009. dec. 28. 16:16
 16/31 anonim ***** válasza:
Látom valaki még mindig hisz az agy 3-5% kihasználtságában. Elég nagy baj lenne, ha csak ennyit használnánk, élhetnénk úgy kb, mint a növények. Szerinted minek nőtt oda a többi agy? Szomorú volt, hogy egyedül van és hozzácsapódott a 3%-hoz?
2009. dec. 28. 16:23
 17/31 anonim ***** válasza:
K*rvára érdekelne, hogy a tudományokkal hogy állnak a kedves jehovás kérdező elvtársak. (Mármint azon kívül, hogy Darwin hülye, és minden tudóst a Sátán küldött személyesen ellenetek.)
2009. dec. 28. 16:50
 18/31 anonim ***** válasza:

isten ments!Te maradj,ha akarsz,én inkább nem szeretnék örökké a kaja miatt harcolni,meg a megélhetésért hajtani ki a belemet..

és kinek kell egy gravitációval földhöz szegezett test??Nekem biztos nem!Örülök,ha éjszaka kiszállhatok belőle,még ha csak "pórázon" is!!Még ilyet!!Hol marad a változás?A pihenőidő????Ez olyan nekem,mintha azt mondanád soha többet nem fogok aludni,se álmodni,se egyebek..jézusom,ez lehetetlen,mindenki megőrülne!!a lélek nem bírja sokáig a bezártságot!!!Legalább is az enyém..

2009. dec. 28. 18:05
 19/31 anonim ***** válasza:

1.

Pont azért, mert tökéletes, és ebből fakadóan tök unalamas lenne. Nem lenne értelme.

Minden tökéletes, minden szép, semmi változás. Mindig minden nap ugyanaz fogadna, minden nap cukros takony csorogna a falból is, hállelújával meg angyali lantpengetéssel.

Két nap után öngyilkos lennék, vagy lemészárolnám az angyalok jó részét körülöttem. :)

Láttad te az Idétlen időkig című filmet? Nézd meg. Témába vág. :)

2.

Tökéletesség. Mihez viszonyítva tökéletes? Mi lenne jobb, mint most? :)

3.

Örök életű vagyok most is, soha nem fogok meghalni. És a világ így pont tökéletes számomra.

Mit akarhatnék még? Nekem nem hiányzik mellé a cukros takony. :)

2009. dec. 28. 18:36
 20/31 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy őszinték vagytok.
2009. dec. 28. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!