Akik hívők, hogyan állnak a meleg emberekhez a mindennapokban?
Figyelt kérdés
Hívő ember vagyok,tudom a Biblia szerint a homoszexualitás elítélendő,bűn,és utálatosság Isten szemében.Emberként mégsem tudom elítélni ezeket az embereket,úgy vagyok velük,hogy majd Isten ítélkezik felettük.Ez nem baj,hogy én úgymond elfogadom őket,bár szóba nem hozom,és nem forszírozom? Légyszi csak keresztény,hívő emberek válaszoljanak.2014. máj. 11. 22:01
31/31 A kérdező kommentje:
Ha álomvilág az,hogy hívő vagyok,van férjem,gyermekem,jogaim,nem vet ki és ítél meg a társadalom,békében élek,akkor elfogadom abban élek,és boldog vagyok.Te viszont nem tudom mit keresel ezen az oldalon,a vallás témakörben.Talán mégsem annyira kerek minden mint amilyennek beállítod.
2014. máj. 12. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!