Akik hívők, hogyan állnak a meleg emberekhez a mindennapokban?
Szervusz kérdező
A Biblia is a tiedhez hasonló érzületre tanít. Nem az embert kell gyűlölni, elítálni, útálni(hiszen ez is egyfajta betegség, mint au alkoholizmus), hanem azt amit tesz. És adddig, ameddig ez nem zavar másokat, vagyis a másságát viselkedésével nem erőszakolja másokra, addig az az ő magánügye. Segíteni kell az ilyennek, ha lehet, és támogatni, mint például az alkoholistát, ha le akar szokni.
Tehát ameddig a viselkedése(mássága) nem zavaró, zaklató, az ő döntése miben akar más lenni. De ez nem csak a homoszexuálisakra igaz!
Az alkoholizmus nem betegség, ha tudatosan rendszeresen mérget viszek be a szervezetembe az nem betegség.
A melegség csak annyira betegség mint a heteroság. Nem korlátoz semmiben, nem vagyok tőle kevesebb, teljes életet élek melegként.
Aki szerint beteg vagyok az tehet egy szívességet, az én szerelmem csak egy betegség miatt van?
Nagyon primitív emberek vannak...
De hát nem tudsz melegként teljes életet élni,hiszen nincsenek olyan jogaid mint a heteroknak.Nem házasodhatsz,nem fogadhatsz örökbe,és még lehetne sorolni.Ha nem is betegség,de nem természetes állapot,ha a szexualitást is vesszük pláne nem,Isten úgy teremtett meg minket,hogy a szex tökéletesen működjön két ember között,és gyermeket tudjanak nemzeni.Ha belegondolunk az egész folyamatba,kezdve azzal,hogy hüvely meg pénisz,és hogy találkozik a petesejt a spermiummal,akkor látszik,hogy minden tökéletes.Férfi és nő kiegészíti egymást ebben is.A leszbikus nők maximum imitálni tudják mindenféle segédeszközzel a normál szexuális aktust.
Így ha nem is betegség,és ha nem is bántjuk,mert én nem bántom,de a homoszexuálisok "szerelme" természet ellenes.Bocsánat,most megbántalak,de ez az igazság.
istenre hivatkozol, nem létező dolgokra, kitalációkra alapozod az életed. Hogy mondhatnék neked bármit is?
Találtál egy mesét, abban hiszel, nem számít mi a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!