Elgondolkodtál már azon, hogyha eljön a világvége és elpusztul a világ akkor Isten újra teremt egy új világot új emberekkel meg új Biblia lesz?
19:26: Akkor mivan? Nos, gondolom a vallás szerint azt is az egy Isten teremtette, így a legfőbb lényként, képes figyelemmel kísérni, akár végtelen világok alakulását.
Amúgy nincs semmi, az a világ is a miénkhez hasonló lenne, csak lehet a történelem menete máshogy alakul.
De ha merészebbet gondolom, van mind1ik világban valami katalizátor, és verseny az emberiségek között, hogy ki jön rá először a Miért? kérdésre.
nyugi a világvégét te nem éled meg (igaz nem tom hány éves vagy ) de a világvégét a jelenlegi élők közt senki se fogja megélni akkor lesz világvége mikor a nap felrobban vagy pedig mikor elolvad az összesjéghegy a sarkokon
a nap kb még 50 millió év vagy igy valahogy
a jég : én úgy hallottam vhol hogy évente 2-3mm nő a vizszint szóval ez is kitod számolni hogy az is nagyon messze van még
a 2012 meg hülyeség
A kérdezőnek:
Nem, ezen még nem gondolkodtam el, de nincs kizárva. De hülyeség, hogy ehhez a mi lelkeinket használná, mert a mennyország és a pokol is örökké tartana. Csak egy örökké tartó világban élhetnénk tovább, ahol nincs születés, és nincs halál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!