Elolvastam a Bibliát, de csak nekem tűnik úgy, mint ha Mózes istene, és Jézus istenek két különböző Isten lenne?
"Jn 5,46
Mert ha hinnétek Mózesnek, nékem is hinnétek; mert én rólam írt ő."
Mit írt Mózes Jézusról? Azt,hogy Jézus ítélkezik felebarátai fölött,megkövezi az embereket,meg megkínozza,megöli,értelmetlenül pusztítja a teremtményeket? vagy mit? mi az ami rá vonatkozik Mózes beszédeiből? tényleg kíváncsi vagyok.
Nem sokára elteszi. De tudod Isten sokkal okosabb, mint mi apró, gyarló parányi kis porszemek a rövidke életünkkel.
Tudja mit miért tesz. Mi egy kicsit tudod olyanok vagyunk idönként mint a kisgyermekek, akik például nem értik meg miért is nem ehetik magukat nyakig a finom tortával, fagyival.... :-D aztán persze hogy haragszanak az anyukára. De felnönek és megértik a dolgokat. Ka kutatunk a Bibliában megértjük az okát, miért hagyta életben egy ideig a Sátánt :)
Katy
Szia
Sajnos ezek a megnyilvánulások és Istent tartalmazó rágalmazások azért jönnek létre, mert a bibliát nem Isten szemszögéből vizsgálják, és nem az Ő igazsága szerint.
Istennek is vannak jogai és a törvényeket Ő hozta létre.
ennélfogva amikor Sátán kérdőre vonta Isten uralkodásának jogosságát, és hazugsággal vádolta, Isten nem pusztította el azonnal, mert akkor Te hogyan kapsz választ arra, hogy valóban hazugság Sátán állítása, vagy igaz, és Isten tényleg rossz uralkodó?
Ha téged megvádolnak, akkor úgy tisztázod a téged ért sérelmeket, hogy megölöd a rágalmazót, vagy adsz neki lehetőséget, hogy bebizonyítsa az állítását, így mások is látni fogják, kinek van igaza...
S akkor majd jogos lesz az ítélet.
A legegyszerűbb emberi problémát sem tudják az emberek megoldani, akkor az Isteni dolgokba hogyan tehetnének megoldást,
nagyon egyszerü a válasz !
Nem ismeritek az írásokat sem Isten hatalmát,ezért tévelyegtek.
tudod mitlyelent a- megtérés -szó?a gondolkodásmód megváltoztatását.
Kérd az Újszövetség Istenét,hogy térítsen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!