Jehova tanúitól miért nem lehet kapni rövid és egyértelmű válaszokat?
Mindig oldalakba írják le a válaszaikat még a legegyszerűbb kérdéseknél is és ez már nagyon idegesítő! Mintha máshogy nem tudnák kompenzálni a hazugságaikat csak úgy, hogy ha hosszan írják azt le, mintha attól igaznak tűnne majd.
Itt van ez a kérdésem is ami tényleg érdekel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__5..
És nem találok egyetlen rövid, egyértelmű mondatot se, pedig még mondat sem kellene csak egy név, hogy Jehova, vagy Jézus és köszöntem szépen ennyi elég is lenne!
De ahogy néztem mások kérdéseinél is, nem képesek soha sem rövid egyenes válaszokat adni, csak mindenféle utakat nyitnak meg a beszélgetésben és eltelik úgy 5 perc, hogy utána már teljesen másról kezd el beszélgetni mindenki, pedig az igazság egyszerű!
Sírjatok! Sírjon az egész szekta meg a bőrtorony amin éjjel nappal lovagoltok, parázna elfajult kígyók!
Jézus ezt fogja majd mondani felőletek, ti meszelt sírok:
"Sőt ennek felette amaz én ellenségeimet is, kik nem akarták, hogy én ő rajtok uralkodjam, hozzátok ide, és öljétek meg előttem!"
Lukács 19:27
Szervusz
Válasz a: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__5.. __ Jehova és Jézus Krisztus :)
KZitus nem lehet egyszerre Jehova és Jézus is, egy Úr van akinek szolgálni lehet, döntsétek el, ki az.
"Senki sem szolgálhat két úrnak..."
Máté 6:24
Aztán nekem ne mosolyogjál, mint valami idétlen hülyegyerek.
Drága kedves kérdező!
Nagy kedvem lenne ugyanolyan szemtelenül,és arcátlanul viselkedni mint te.De tudod ez a különbség kettőnk között,én nem alacsonyodom le a te szintedre.
Úgy látszik,hogy azért messze nincs még olyan ismereted a Bibliából,hogy megértsd amit már többször is leírtak neked:a két úrnak való szolgálat nem azt jelenti amit te szajkózol állandóan.
Az ilyen hozzászólások miatt nem lehet nektek röviden válaszolni!
Én azért megpróbálom most neked egy mondattal megválaszolni a kérdésedet.
AZ ÉN ISTENEM JEHOVA,AKI KINEVEZTE JÉZUS KRISZTUST FELÉNK URUNKNAK ADDIG AMÍG VISSZA NEM VESZI A HATALMAT AZ EMBEREK FELETT!
Ennyi és nem több a magyrázatom,remélem megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!