Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hit Gyülisek! (fiatalok) Mit...

Hit Gyülisek! (fiatalok) Mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés
16 éves vagyok a barátom 17 éves (keresztény)én hit gyülis vagyok de nem vagyok még megkeresztelve, mert még nem éreztem úgy, hogy meg kéne. A barátommal több mint fél éve vagyok együtt...és nagyon szeretem. És elkezdtünk beszélgetni hogy mi lenne ha lefeküdnénk egymással...igazából az a baj hogy én is szeretném de azt hallottam hogy ezt a gyülekezet nem igazán kedveli ..hogy házasság előtt..a fiúval hosszú távra tervezünk ..azt mondta hogy ő hajlandó lenne várni de azt nem értjük hogy ha szeretjük egymást és nem szeretnénk másik párt sem magunknak soha többet akkor miért nem lehet ? Miért tiltott dolog ez ?

2014. máj. 1. 18:30
1 2
 11/12 anonim válasza:

amit az első válaszoló írt az csodálatos

én is ezt a véleményt osztom.:)

2014. aug. 30. 20:10
 12/12 anonim válasza:
Mert mindig így kezdődik, és vége lesz.
2015. dec. 14. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!