Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha eddig nem gyakoroltam a...

Ha eddig nem gyakoroltam a vallasom, de most mar szeretnem, akkor mik a teendoim?

Figyelt kérdés

Romai katolikus vagyok, meg vagyok keresztelve es 19 eves vagyok.

Szeretnek hittan orakat venni, hogy az alapokat elsajatitsam, mert nem tudok semmit sajnos a kereszteny hit alapjairol. Mit csinaljak. Hova menjek?

2014. ápr. 29. 22:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
imádkozzál Jézushoz az életedért és másokért
2014. ápr. 30. 13:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozz egy számodra szimpatikus (esetleg közeli?) plébániájoz, vagy kat. közösséghez. Beszélj a pappal, vagy egy odajáró fiatallal, vagy bárkivel akit ismersz onnan.

Ha senkit sem ismersz, marad a pap és majd ő megmondja milyen lehetőségeid vannak.

2014. ápr. 30. 14:57
 13/14 anonim válasza:
Szervusz. Szerintem nagyon is jó helyen keresel. Azt gondolom, hogy senkinek nincsen joga valakit elbizonytalanítani egy ilyen fontos témában, ha ezen az úton indul el. Ez óriási felelősség. Nagyon örömteli, hogy érdekel ez a kérdés. A katolikus egyházban az utóbbi időben rengeteg lehetőség nyílik a hitben előrehaladni és segítséget kapni. Komoly megújulások vannak folyamatban. Szívesen segítek az eligazodásban, ha szeretnéd.
2014. ápr. 30. 19:50
 14/14 anonim ***** válasza:

olvasd el az "esszénus béke evangélium"okat

kezdésnek

2014. máj. 1. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!