Kedves Jehova Tanúi! A Mi Atyánk imában miért Atyának szólítja Jézus Istent? Miért nem Mi Jehovánk-nak?
"Ez nem igaz, mert Ádámék is tudták és akkor még nem volt törvénybe foglalva, "
Ádámék simán nem léteztek. A Bibliának ezt a részét, azért nem kéne szó szerint venni.
Mi?????
Na de Sörpocak..
Ádámék léteztek, mert ha nem léteztek volna, akkor ki volt az első Nő és Férfi akik miatt az utódok örökölték a tökéletlenséget a lázadáskor?
Ne már....
Katy Weaver
Katy...
Nem akarok most káromkodni, vagy tiszteletlen lenni, szóval had éljek a te szavaiddal:
"Ne már.... "
"Ádámék léteztek, mert ha nem léteztek volna, akkor ki volt az első Nő és Férfi akik miatt az utódok örökölték a tökéletlenséget a lázadáskor"
Senki.
Ha el is hinnéd, akkor vagy a szellem örökölte amiben ti nem hisztek vagy pedig Isten csak úgy bűnösnek tartja az embereket.
Sajnálom, hogy így gondolod, ezt nem tudtam, azt gondoltam...
Mindegy...
Katy Weaver
" a görögben nincs külön szó a személyre,ott a "név" szó magát a személyt jelenti."
Hülyeséget beszélsz jóbarát!
"Megjelentettem a te nevedet (görögül onoma/név, elnevezés)" (Jn 17:6)
"Kérlek azért az Isten és Krisztus Jézus színe (görögül enópion/ vlkinek a színe előtt)" (2Tm 4:1)
" És ez [Ő] előtte (görögül enópion/ vlknek a színe előtt) fog járni" (Lk 1:17)
(Ez előtte (személye előtt) fog megérkezni..." ( Dr. Varga Zsidmond J.: Újszövetségi görög-magyar szótár, 325. old, az enópion címszó alatt.)
Két külön szó a görögben, két külön jelentés.
Sajnos tele van a kereszténység ilyen félművelt, de szájukat jártató magyarázókkal, akik itt élik ki magukat, mert hozzászólási kényszerük van, de önkritikájuk az nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!