Ha van külön 144 ezer mennyei reménységű ún. "felkent" személy, valamint egy másmilyen, földi reménységű "nagy sokaság", akkor vajon miért mondja Pál "hivatásotok egy reménységre szól" (Ef 4:4), kétféle reménység helyett?
Lennél szíves leírni, te hogyan értelmezed ki a 144 000 és ki a nagy sokaság? Bibliaversekkel alátámasztva?
Katy
no most bocsáss meg, de megint megnevettettél. Mit fogsz te csinálni 1000 évig, és hogy fogsz te engem büntetni?
Tudnál hozzá írni Bibliai verset? No valld be, hogy fogalmad sincs róla kire vonatkozik a 144 000 és a nagy sokaság kifejezés
Katy
https://www.youtube.com/watch?v=AR-sMAI740E
Ha van egy 144.000 tagú mintánk, akkor ki lehet logikázni, hogy mekkora lehet valószínűleg a teljes sokaság, ha....
Nem mondtam egy szóval sem, hogy büntetni fogok bárkit is, csak annyit, hogy a hazug szektátoknak még az emlékezete is ki fog töröltetni!
no osztan egy reménységről volt szó, de még ezt sem tudtad fö'fogni -.-"
Kérdezö ebben igazad van, nemcsak a hamis szekták, hanem a hamis vallás minden formája nem is olyan sokára meg fog szünni. Ezt irja a Jelenések könyve.
Ebben egyetértünk. :)
Különben bocs a stílusomért, nem akartalak sérteni, neked is más, nekem is más nézetem van bizonyos dolgokra. Tudod nagyon régen külföldön élek, és valahogy megszoktam, hogy itt az emberek nem olyan sértödékenyek.
Katy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!