Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény nő? Mű mell magassa...

Keresztény nő? Mű mell magassarkú cipő mű haj mű szempilla? Vélemény mostmár mindent szabad teljes elfogadható?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 23:00
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Utolsó, sajnos a te nézeted megalázza a nöket. Istenünk egyformán néz ránk, akár nök, akár férfiak vagyunk.

Neked is azt mondja Jézus: Ha a szemed megbotránkoztat vájd ki azt.

Tudod ugye, hogy ez szimbólikus. Figyeld a saját feleségedet, szeresd, és távolítsd el magadtól a roszat.

A másik nem a tiéd, és ne várd azt, hogy te miattad a nök úgy járjanak mint az apácák. Bocs kedves apácák, nem ellenetek szól szövegem.

Katy

2014. ápr. 21. 08:45
 22/41 anonim ***** válasza:

Mivel nő vagyok, ezért pontosan tudom hogyan kell viselkedni, hogy ápoltan alázatos maradjak és ne kihívó világi. Az, hogy számodra többet jelent a világ, az nem azt jelenti, hogy a nők miattam érnének kevesebbet. Én a Bibliát veszem alapul, nem az ördögtorony Istenkáromló írásait.

Milyen fura, hogy a szexben a passzivitást hirdeted, míg az öltözékben szerint szabad a világi, mintha az egyszerűség nem lenne szép. Térj meg mihamarabb, mert Jézus téged is vár.

2014. ápr. 21. 11:53
 23/41 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=19-66gAbQbA

Ez a nő szerintetek milyen?

2014. ápr. 21. 11:55
 24/41 anonim ***** válasza:

"Ez a baj tökéletes elfogadott ha egy keresztény nő úgy néz ki mint Kelemen Anna"

Kérdező,van benned egy rejtett irigység a szabadságuk iránt?

2014. ápr. 21. 12:20
 25/41 anonim ***** válasza:

Szellemi vakság az, amikor azt hiszitek, hogy ha azt írjuk, hogy nem kell Kelemen Annára hasonlítani az szabadság neki és irigység részünkről.

Én sem akarok ilyen nőre még a legminimálisabban sem hasonlítani, mert akkor rab lennék, így viszont teljesen szabad vagyok.

2014. ápr. 21. 12:49
 26/41 anonim ***** válasza:
Nem mondtam,hogy mindenki részéről irigység.Az emberek nem mindig őszinték saját magukhoz,nem egy ilyen kereszténnyel találkoztam.Ezért kérdeztem a kérdezőt.
2014. ápr. 21. 13:10
 27/41 A kérdező kommentje:
Mièrt lennék irigy ràtok.Nem attól vagyok szabad mert keresztényként prosti ruhàkban jàrnék,hanem attól amit Jézus tett értem a kereszten.Vagy nem tudjàtok ,hogy dràga volt a vàltsàg díj ezèrt tesünkkel is dicsőítsük Őt.
2014. ápr. 21. 13:11
 28/41 anonim ***** válasza:

Keresztény férfi? Mű mell magassarkú cipő mű haj mű szempilla? Vélemény mostmár mindent szabad teljes elfogadható?

Ezt nem írod ki? :D

2014. ápr. 21. 13:15
 29/41 anonim ***** válasza:

"Ez a baj tökéletes elfogadott ha egy keresztény nő úgy néz ki mint Kelemen Anna."

Mi a baj az elfogadással? Ki kellene közösíteni,mert kereszténynek mondja magát? Jézus eltolta magától az embereket?

2014. ápr. 21. 13:20
 30/41 A kérdező kommentje:
Semmi,de ismerk olyat is aki férfi és transzvesztita és még keresztény is és semmi kivetnivalót nem lát magán mert ez is tök elfogadott.
2014. ápr. 21. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.