Keresztény nő? Mű mell magassarkú cipő mű haj mű szempilla? Vélemény mostmár mindent szabad teljes elfogadható?
Utolsó, sajnos a te nézeted megalázza a nöket. Istenünk egyformán néz ránk, akár nök, akár férfiak vagyunk.
Neked is azt mondja Jézus: Ha a szemed megbotránkoztat vájd ki azt.
Tudod ugye, hogy ez szimbólikus. Figyeld a saját feleségedet, szeresd, és távolítsd el magadtól a roszat.
A másik nem a tiéd, és ne várd azt, hogy te miattad a nök úgy járjanak mint az apácák. Bocs kedves apácák, nem ellenetek szól szövegem.
Katy
Mivel nő vagyok, ezért pontosan tudom hogyan kell viselkedni, hogy ápoltan alázatos maradjak és ne kihívó világi. Az, hogy számodra többet jelent a világ, az nem azt jelenti, hogy a nők miattam érnének kevesebbet. Én a Bibliát veszem alapul, nem az ördögtorony Istenkáromló írásait.
Milyen fura, hogy a szexben a passzivitást hirdeted, míg az öltözékben szerint szabad a világi, mintha az egyszerűség nem lenne szép. Térj meg mihamarabb, mert Jézus téged is vár.
"Ez a baj tökéletes elfogadott ha egy keresztény nő úgy néz ki mint Kelemen Anna"
Kérdező,van benned egy rejtett irigység a szabadságuk iránt?
Szellemi vakság az, amikor azt hiszitek, hogy ha azt írjuk, hogy nem kell Kelemen Annára hasonlítani az szabadság neki és irigység részünkről.
Én sem akarok ilyen nőre még a legminimálisabban sem hasonlítani, mert akkor rab lennék, így viszont teljesen szabad vagyok.
Keresztény férfi? Mű mell magassarkú cipő mű haj mű szempilla? Vélemény mostmár mindent szabad teljes elfogadható?
Ezt nem írod ki? :D
"Ez a baj tökéletes elfogadott ha egy keresztény nő úgy néz ki mint Kelemen Anna."
Mi a baj az elfogadással? Ki kellene közösíteni,mert kereszténynek mondja magát? Jézus eltolta magától az embereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!