Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény nő? Mű mell magassa...

Keresztény nő? Mű mell magassarkú cipő mű haj mű szempilla? Vélemény mostmár mindent szabad teljes elfogadható?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 23:00
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ezt a cikket ajánlanám figyelmedbe a kérdéseddel kapcsolatban:

[link]

2014. ápr. 21. 00:29
 12/41 anonim ***** válasza:
40%

"Várni kéne az ő eljövetelét"

Hogy érted ezt? Mit kell csinálni? Hogy kell "várni"?

"és nem pláza cicáskodni"

Az mit jelent és hogyan zárja ki az elsőt?

"Mert lehet , hogy a balga szűzek példájára jutnak."

Velük mi történt?

Biztos, hogy az orroddal van a baj és nem önértékelési problémád van?

Attól még, hogy nem az mű kinézet típus vagy, még lehetsz szép.

Ha kifizetném a műtéted, akkor sem csináltatnád meg? (persze nem fogom, mert szerintem semmi bajod).

2014. ápr. 21. 00:30
 13/41 anonim ***** válasza:

Ha van kedved csak az orrodat megmutatni, ide küldhetsz képet:

seemeinmyreal@citromail.hu

Ja és nem cikizlek, csak kíváncsi vagyok:)

Ha nem akarsz, nem kell.

2014. ápr. 21. 00:37
 14/41 A kérdező kommentje:

Köszi a linket el olvastam.Akkorsem műtétem meg magam egészségesen késalá feküdni...

Szomorú,hogy nem tudod, hogy várni kell Jézus eljövetelét és ,hogy hogyan kell őt várni.Ügyelni kéne ami menyegző ruhànk tiszta legyen,hogy szeplőtelen legyünk.

2014. ápr. 21. 00:46
 15/41 anonim ***** válasza:
Persze, de nem csak ülni, várni és imádkozni, elzárkòzva a világtòl. Hanem másoknak segíteni. Ne feledd: Mindent szabad, ami nem árt, csak nem minden használ.
2014. ápr. 21. 00:55
 16/41 anonim ***** válasza:

Jaj és nem vagyok szeplős :P

Szép hùsvéti álmokat!

2014. ápr. 21. 00:56
 17/41 anonim ***** válasza:

keresztény nö?

Miért nem lehetne szép,csinos illö frizurával, szép elegáns, esetleg az alkalom szerint sportos öltözettel, nyaklánc, fülbevaló, gyürü, az utóbbi idökben elegáns sállal díszítve?

Szabadok vagyunk, Istenünk szépnek teremtett minket. Ha valamelyik keresztény nö kifesti magát, és nem néz ki úgy mint egy papagály :D, vagy egy utcalány, miért ne?

Magassarkú cipö nagyon is illik az elegáns szép öltözethez. Mü mell, személyesen nem mennék mütétre egyrészt mert a "természet" magajándékozott :)....

Egy férfi a feleségét nem a mü mell miatt választja. Sok nö elfelejti, hogy az egyénisége, viselkedése az a fontos igazából.

Persze nem szabad egy nönek még otthon sem kinéznie úgy, hogy gusztustalan legyen, ez nem lenne szép és tapintatos a férjével, gyermekeivel szemben sem. Gondolok a kinyúlt, rongyokra, zsíros hajra /Fujj/ :(

Katy

2014. ápr. 21. 07:17
 18/41 anonim ***** válasza:

Megint szia

Tegnap elaludtam, azért nem hoztam az idevágó igét. A Biblia világos:

1. Timóteus 2:9 Az asszonyok

és lányok pedig szerényen és ne

feltűnő módon öltözködjenek,

tisztességes ruhákat viseljenek.

Ne hordjanak különleges frizurát,

aranyat, gyöngyöket, vagy drága

ruhákat.

2014. ápr. 21. 08:20
 19/41 anonim ***** válasza:

Igen ez a vers a hangsúlyt a jó viselkedésre teszi. Ha elolvasod a kommentemet, ezt én is hangsúlyoztam.

De nem tiltja, hogy a nök szépek, csinosak legyenek.

Tudtad, hogy Eszter szintén részt vett a csinosítási procedúrában, mielött a király feleségül választotta?

Érdekes elolvasni az Eszter könyvét.

De az is igaz, hogy a buta, rosz viselkedésü nöröl azt írja a Biblia, hogy úgy néz ki mint a disznó, amelynek orrperece van.... tehát egyenlövé teszi a buta rosz nöt a feldíszított disznóval.

De Eszter szép volt és okos, Istenfélö.

A keresztény nö szintén lehet szép, és okos

Katy

2014. ápr. 21. 08:28
 20/41 anonim ***** válasza:

Nem a jó viselkedésről ír, hanem a kinézetről. Fogalmam sincs miért nem tudod megkülönböztetni az Ószövetséget az újtól, de ez nem.az első eset, hogy összemosod. Ahogy azt sem értem, hogy miért nem tudod elvonatkoztatni a tisztességes ápoltságot a világi öltözettől. A magas sarkú az, mivel a lábra helyezi a hangsúlyt, felhívva rá a férfiak figyelmét.

Kérdező: minden egyes tett, ami a saját kinézetünk tuningolására való, az a hiúságot és a kevélységet, és az egót táplálja. Nem tartozunk a világhoz. Szerencsére. De nem lehetünk ápolatlanok, mivel a testünk a Szent Szellem temploma és a tisztelet is úgy kívánja, hogy vigyázzunk rá.

2014. ápr. 21. 08:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!